| Auuuu!! |
| Z czego dostaliscie w penisa?? |
| piłka |
|
40% |
[ 22 ] |
| kopniak |
|
7% |
[ 4 ] |
| z wszystkiego co powyzej |
|
51% |
[ 28 ] |
|
| Głosowań: 54 |
| Wszystkich Głosów: 54 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| A ja najbardziej lubię piosenki Cindy Lauper | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| hmm czyzbym nie znal?? nie nie znam ale sciagne jakies poslucham i dam ci znac czy fajne ...a co do th jak mozesz to ściągnij spring nicht albo tu masz ale to nie jest singiel version tylko z orkiestra | Kod: | | http://www.sendspace.com/file/6wo7qs | ale i tak wyjebane | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| ok ściągnę Ściągnij sobie piosenki Cindy Lauper - Time after time , true collors , girls just wanna have fun są wyjebiste | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| xD...no ale to jutro bo dzis nie mam ochoty xD moze jutra dodam nowe foty do galerii dumy meskiej | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| | Cytat: | | no jestem jedynym chlopakiem ktory to slucha xD i zawsze kazdy to samo:" czy ty lubisz th?" juz srac mis ie chce jak slysze to pytanie...a nie wiem czemu ich lubie maja super piusoenki i w ogole kocham niemcy i ten jezyk |
Nie jestes jedyny, ja uwielbiam ich 2 piosenki:
Rette mich oraz Spring nicht sa zajebiste!! | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| | no wiec widac ze maja duzo fanow a wszyscy sie wypieraja ze to pedaly itd ale i tak ich sluchaja | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| ja wiele razy dostałem piłką w jaja.
Gdy grałem trochę w piłkę zawodowo to nawet rozważałem kupno ochraniaczy na genitalia.
Bo nie dosyć ze piłką ktoś przywalił to można było kopniaka dostać.
Na szczęście cały czas moja maszynka funkcjonuje z czego siębardzo cieszę | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| aleksander13, naucz się języka ojczystego, bo jak czytam Twoje posty to mnie szlag trafia | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| ehkmm...Bruno Pelletier, ja nie widze tu zadnego aleksandra13 xD...aha jak nie odpowiada wam cos w moim polskim to piszcie bo mam problem z wyslawianem sie a to wszystko przez niemcieki bo mam duzo zajec w tym jezyku i slucham niemiekciej muzyki i nie umiem czasem sie wyslowic po polsku | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| Znam to | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| Heh to tak jak ja tyle że przez angielski | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
| |