| Auuuu!! |
| Z czego dostaliscie w penisa?? |
| piłka |
|
40% |
[ 22 ] |
| kopniak |
|
7% |
[ 4 ] |
| z wszystkiego co powyzej |
|
51% |
[ 28 ] |
|
| Głosowań: 54 |
| Wszystkich Głosów: 54 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| anakonda XD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Ciekawe jakby sie pływało z takim kutasem... Jakby ktoś nie wiedział można by powiedzieć że płaszczka koło ciebie pływa albo co gorsza węgorz | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| xD jo twoj penis by zagral glowna role w filmie "anakonda" z jennifer lopez xD i by ona polykala weza | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Oglądałem Spoko film ale nie wyobrażam sobie jakby john woight miałby mieć takiego kutasa | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Alex-sex 
|
| | xD on jest ojcem angeliny joly nie? gral papieza w filmie JP2 czy cos czaisz taka pala xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
|
| A no jest Grali razem w Tomb Raiderze | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Alex-sex 
|
| xD nom :D nie lubie tomb raidera :/ 100 rzy barzdiej wole SAW2 (piła2) kocham to "How much blood would you shed to stay alive?" | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
|
| A ja jestem wielkim fanem TR | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Alex-sex 
|
| a ja majki jezowskiej xD "hulali po polu i pili kakao..." | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
|
| Heh nie znam wielu jej piosenek... Szkoda że Lepper nie śpiewa
Dodano: Czw 03 Maj, 2007
Ale widzę że jesteś fanem Tokio hotel Hehe "Komm und Rette mich Ich verbrenne innerlich" | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Alex-sex 
|
| | no jestem jedynym chlopakiem ktory to slucha xD i zawsze kazdy to samo:" czy ty lubisz th?" juz srac mis ie chce jak slysze to pytanie...a nie wiem czemu ich lubie maja super piusoenki i w ogole kocham niemcy i ten jezyk | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
|
| Ja lubię jedną ich piosenkę rette mich bo tylko tą znam | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Alex-sex 
|
| | ja bez mp3 bez ich piosenek sie nie ruszam jeszcze lubie bonnie tyler//ich muss durch den Monsun, hinter die Welt, ans Ende der Zeit bis kein Regen mehr fahlt...// | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
|
| OOOO bonnie tyler ma super głos :0 W sumie oddychać też ma czym więc nic dziwneg że taki głos | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Alex-sex 
|
| | ja zawsze mowie ze ona ma glos jakby wypila litr spirytu bez popity bo ona ma taka zajebista chryep...kocham jej pisoenke co spiewa z Kareen Antonn | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| |