| Auuuu!! |
| Z czego dostaliscie w penisa?? |
| piłka |
|
40% |
[ 22 ] |
| kopniak |
|
7% |
[ 4 ] |
| z wszystkiego co powyzej |
|
51% |
[ 28 ] |
|
| Głosowań: 54 |
| Wszystkich Głosów: 54 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| i obciagnal xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Uuuuuuuu..... Ciekawie, ciekawie | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| | Ja bym nie obciągnął :/ | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| no wiem taki zarcik// nie przejmuj sie// żółwik | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| heh spox A co do obciągania... Nie byłem w wojsku to nie wiem ale słyszałem że koty mają obciągać starszym bo jak nie to wpier...l słyszeliście coś o tym? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| No ja też tak słyszałem, no i oczywiście zabawa pod prysznicami | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| | ja slyszalem o tym moj szwagier (ma 24lat) rozne zarty mi gadal ze w nocy sie spi z otwartymi oczami bo w kazdej chwili moze cie ktosa zgwalcic xD//w wiezieniu jest to na porzadku dzienny szcegolnie w ameryce | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|
| Ja ostatnio czytałem, że w Bułgarii gościu uciekł z więzienia i po 2 latach tam sam wrócił, bo za kumplami z celi tęsknił... | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| | hahahahahahahahahahahahah xD no napewno bym wrocil do kicia bo stesknilem sie za zbyszkiem ktory zabil rodzine i zgwalcil przedszkole i za bogdanem ktory spalil blok i urwal jaja kolegom podczas libacji xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|
| Może tęsknił za więziennym życiem Nie miał kto mu loda robić, albo posówać hehehehe | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| | podziwiam takich kolesi xD moj kolega ostatnio byl pod wplywem alkoholu i rozbil sie z 2 dziewczynami i 2 kolegami jeszcze innymi i jak pozniej pilicja przyjechala 9on prowadzil0 to jak go na komisariat wzial i do celi pozniej to wszedl na boso bo nie mzona miec zadnych sznurkow bo mozna sie na nich powiesic a on mail taki glupie buty ze nie mozna bylo wyciaganac szrunowadel i lol :d//te przepisy doszlismy pzoneij na dworzu z kolegami ze bysmy myslalei rok a nie wpadlibysmy na to ze mozna sie powiesic na sznurowadle xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|
| Ja też bym na to w życiu nie wpadł, wkońcu na skarpecie lub bluzie z długim rękawem też można hehehe... Najlepiej to nago ich tam wprowadzać, bo na majtkach może też się da hehehehe | |
| |
 |
skywalker 
|
| Ciekawe co sie dzieje z takimi co odmawiają zrobienia loda... hmmm
Buaaahahahaha "zgwałcił przedszkole" - to było dobre <lol2>
Dodano: Czw 03 Maj, 2007
Z majtek można zawsze gumkę wyciągnąć | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
|
| | jo jak chcesz to mmozesz nawet nago sie powiesic tzn wyrwac wlosy z penisa i je zwiazac wyjdzie ci ladny sznurek i dead XD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|
| Albo na kutasie jak ten co jest w galerji. Taki długaśny hehehehe | |
| |
 |
| |