| Opalanie się na balkonie |
| Autor | Wiadomość |
antares Dołączył: 21 Lut 2006 Posty: 46 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 Opalanie się na balkonie |
|
| Ma takie pytanie czy na balkonie faceci mogą opalać się całkiem na golasa. Bo jak dziewczyny opalają się toplaes to ok. a jak facet opala się na balkonie całkiem goly to wielkie chalo.
Czy facet może się opalać na balkonie całkiem nago?? | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Zależy czy mieszkasz w mieście w bloku czy gdzieś w innym miejscu gdzie nie przykuwasz zbytnio uwagi | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
antares Dołączył: 21 Lut 2006 Posty: 46 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 Opalanie się na balkonie |
|
| | No narazie mieszkam w bloku | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| W takim razie nie radzę... no chyba że chcesz sie narazić na potępienie ze strony starszych "pań" wbrew pozorom mają nie najgorszy wzrok... Najgorsze są takie które z lornetkami w oknie stoją i ostentacyjnie sie gapią | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
|
| | Wiesz nie zawsze mam okasje wyskoczyc na plaże to nieraz na balkonie a nieraz chciałbym opalić penisa ale jeszcze nigdy na balkonie nie opalałem się bez slipów | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| topless nie oznacza nago, tylko bez stanika....
my ( większości przypadków) nie nosimy staników... więc nie ma mowy o opalaniu się topless... Natomiast, jeśli kobieta opala się całkiem nago, to dlaczego mężczyzna miałby tego nie robic. To tylko i wyłącnzie zależy od ich poczucia estetyki.... No i od tego, czy nie będzie to skandalem dla sąsiadów | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| moja mamcia postanowiła zaoszczedzic na solarium i opalała sie nago na balkonie pech chciał że po pół roku przyjechali wymienic żarówke w niedziałajacej latarnii koło naszego balkonu...
od tamtej pory woli wydac kase na solarium i tam wyrównac odpalenizne...
ja tam nie mam nic przeciwko jakbym jakiegos młodego przystojnego sasiada tak wylukała to z kumpelami umówłybysmy sie na piwko i razem poogladały :P:P | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| czekaj czekaj paulinka przeciez co wam przeszkadza zarowka w lampie ktora i tak nie swieci w dzien tylko w nocy bo chyba kazdy czlowiek ktory opala sie na balkonie to robi to w dzien no chyba ze ksiezyc u Ciebie dziala jak promienie sloneczne...nie odbieraj tego ze sie czepiam tylko szukam logiki w Twojej wypowiedzi.
Przy okazji ja sie nigdy nie opalam na balkonie nago,raz mialem taka sytuacje(jak bylem sam w domu) ze jak wyszedlem na balkon goły bo chcialem wziasc garnek z zupa to zobaczyla mnie sasiadka z bloku obok(bo akurat nasze mieszkanai sa na styku łaczacym bloki wiec praktycznie "zagladamy" sobie w okna) i odrazu spalilismy cegłe....dobrze ze moj penis byl wtedy w poł-wzwodzie wiec wygladal przyzwoicie ale przez pewien czas jakos dziwnie sie czulem gdy ja mijalem tymbardziej ze jest mlodsza 2 lata. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Mi się wydaje, że Paulince, chodziło o to, że jak przyjechali fachowcy (MĘŻCZYŹNI) wymieniać żarówkę w lampie to delikatnie mówiąc spłoszyli jej mamę ...ale on to pewnie lepiej wytłumaczy.
Ja na balkonie raczej się w ogóle nie opalam, tym bardziej nago, ale móij znajomy opowiadał jak kiedyś się nago opalał na balkonie (3 piętro) to akurat prezechodziła jakaś grupka pań 25-20 lat i jak mówił było ich około 10 i mu penis stanął, a one wszystko to widziały
Ale jak mieszkasz powyżej 5 piętra i nie ma w pobliżu "innych" okien, no to spoko opalaj się na golasa!!! | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| | ja jedynie w solarium sie opalam ale to raz na 3 tygodie bo 5 min bo ja nie przepadam w ogole za mocna opaleniznom lubie lekko pomaranczowa skore xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| nie mam takiego problemu, bo niestety nie posiadam balkonu. Czasem chodzę do solarium, ale jak się ociepli chyba wybiorę się na jakąś plażę dla naturystów | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| A ja opalam sie jak kosze trawę koło domu | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| | to fajnie jest w tym Zasiedmiogórogród xD macie Burdel Krolewny Śnieżki trwawe wokol domu//ja tez takj cjce :/ xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| A no nie narzekam ale w niebie jest lepsze towarzystwo | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| jo sczegolnie św. Piotr rozkereca imprezy a Judasz zaopatruje nas w alkohol xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| |