BARDZO DŁUGA SKÓRA |
Autor | Wiadomość |
luk82 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 1 | Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 BARDZO DŁUGA SKÓRA |
|
| Witam.
Mam taki dziwny problem. Skóra jest o pare dobrych centymetrów dłuższa niz penis.
W czasie erekcji nie ma z tym problemu ale w czasie spoczynku ta skóra wisi bardzo.
Osobiscie mi to nie przeszkadza tylko myśle że wstydziłbym się tego przy dziewczynie.
W związku z tym mam pytanko. Czy jest to coś poważniego czy może nie mam się czym przejmować?
Z góry wielkie dzięki za odpowiedz
Pozdrawiam[/i] | |
| |
 |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 |
|
| nie masz się czym przejmować. poszukaj tematu o wielkości napletka, był gdzieś tutaj na forum | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 odp |
|
| wszystko jest ok | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 |
|
| Dokładnie, w którymś z postów dotyczących napletka był nawet link do strony, która pokazywała dziewięciostopniową skalę jego długości. Tak już jesteś zbudowany, jeżeli skóra bez problemu się zsuwa z żołędzi to na pewno wszystko w porządku. | |
| |
 |
arekarek Wiek: 48 Dołączył: 23 Mar 2007 Posty: 31 Skąd: Słupsk | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| Ja Ci zazdroszcze, mi sie podobaja takie penisy | |
| |
 |
1000maximus [Usunięty] | Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007 |
|
| Nie jestem tego zdanai co wiekszosc. Jak jest cos zle, to trzeba poprawic bo nie daje to czlowiekowi spokoju. Taka jest moja koncepcja. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Też mam długą skórę... Ale mnie to nie przeszkadza... Ważne żeby nie mieć kompleksów... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
|