Zapach penisa - HELP ME ! |
Autor | Wiadomość |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Sob 15 Lip, 2006 |
|
| neroboy napisał/a: | Ciesze się, że niejestem sam w tym temacie.
W sumie odkryłem jeden złoty środek na tą przypadłość
- stosowanie bezpośrednio na żołędź antyperspirantu GILETTE w żelu,
zapachu niema przez 3 dni, tyle ze penis w smaku jest nieprzyjemny i słodki - kwestia zmycia żelu przed "używaniem"
Jestem ciekaw czy antyperspirant tam szkodzi?
Najciekawsze jest to, że tylko GILETTE działa i żaden inny.
Pozdrawiam |
Temat przykrego zapachu jest mi nie znany. Jednak frapuje mnie jedno zdanie w twojej wypowiedzi. Jak to "zapachu nie ma przez trzy dni"??? Mam rozumieć, że małego myjesz co kilka dni?! No w tej sytuacji to musiał by nieźle capić. | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
* Postać: lis do Małego Księcia | |
| |
 |
ull Dołączył: 19 Lip 2006 Posty: 4 | Wysłany: Sro 19 Lip, 2006 odp |
|
| niewiem jak wy ale ja swojego wacka nie moge powachac heh a co dopiero polizać | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Sro 19 Lip, 2006 Re: odp |
|
| ull napisał/a: | niewiem jak wy ale ja swojego wacka nie moge powachac heh a co dopiero polizać |
Chyba nikt tutaj nie mówi o smaku, żeby go lizać:P
A jeżeli chodzi o zapach to nie musisz 'go wąchać'... to czuć niestety... :\ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ull Dołączył: 19 Lip 2006 Posty: 4 | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 Re: odp |
|
| ja_89 napisał/a: | ull napisał/a: | niewiem jak wy ale ja swojego wacka nie moge powachac heh a co dopiero polizać |
Chyba nikt tutaj nie mówi o smaku, żeby go lizać:P
A jeżeli chodzi o zapach to nie musisz 'go wąchać'... to czuć niestety... :\ | ja nie mam problemów myje go codziennie i jesto ok | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| codzienna higiena to podstawa ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
max1111 Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 20 | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| Mysle ze problem nie lezy w higienie tylko w hormonach i diecie. Chyba ze nie czyscisz go pod napletkiem . | |
| |
 |
lapa_1993 Dołączył: 02 Sty 2007 Posty: 3 | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 Re: Ja mam gorszy problem, prosze o pomoc ! |
|
| [quote="quangtung"]Ja mam dosc dziwaczny problem panowie. Zaczelo sie niewinnie od wieku dojrzewania :/ z pod napletka zaczela sie wydzielac biala substancja otaczajaca zoledzia (czesto w stanie staly, zadziej cieklym). Oczywiscie zmywalem to ale sie pojawiala i pojawiala ... teraz to moj penis ma jakies pory, zgrubienia i faldy - niewyglada normalnie. tylko przy wzwodzie jak sie naprezy to jest normalny. mam nadzieje ze mi pomozecie. licze na was ... potraktujcie to powaznie, prosze[/quote]
Ja tam takie cos mialem, zanim mi usuwali stuklejkę ( smarowałem maścią, dzięki której samo mialo mi się odkleic ). potam mialem dokladnie taki sam problem. Jeśli smarowałes laske jakas mascia, to wiedz, ze to wlasnie pozostalosci po niej. mia tam sie zawsze zmywalo po polgodzinnej kapieli w wannie z ciepla woda. po paru 'seriach' juz wiecej nie wracalo... | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 |
|
| najważniejsze to higiena, myjesz całość, pod napletkiem też. ja kąpię się zawsze rano jak z domu wychodzę i "nie czuję" żadnego problemu. | |
| |
 |
MESSENGER Dołączył: 28 Gru 2006 Posty: 10 Skąd: Łódź | Wysłany: Nie 22 Kwi, 2007 |
|
| Ja tam nie mam problemow z zapachem.. Myje wacka po kazdym wysiusianiu sie no i jest spoq | _________________ asd | |
| |
 |
kufilon Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 1 | Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007 |
|
| wez metronidazol sobie zalatw doustny, moze Ci przejdzie jak to bakteryjne | |
| |
 |
barteek1 Dołączył: 24 Kwi 2007 Posty: 2 | Wysłany: Wto 01 Maj, 2007 |
|
| Dokładnie za każdym razem trzeba myć pod napletkiem, u tych którzy maja stulejke i tam się nie myją (problem z calkowitym ściągnięciem napletka) to tez może być problemem brzydkiego zapachu, bo pewnie przez kilkanaście lat tam sporo się nazbierało bakterii i teraz sa tego efekty. | |
| |
 |
Marcinek3 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 13 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| MYĆ GO CZĘSCIEJ I WTEDY NIE BEDZIE CI PRZESZKADZAC, ALE COZ KAZDY MA SWOJ ZAPACH... | |
| |
 |
przemaszks Wiek: 33 Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 21 Skąd: Torun | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| tak samo mam kiedy sie umyje ale nie czuc mozno mysle ze to jest normalne | _________________ Liczy sie tylko [E]lana
Na zawsze.................[E]
Zero litosci litosc to zbrodnia!!!!!!!!!!
Dla policji i gejow nie ma litosci!!!!!!!!!! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|