| Do tematu: PISUAR |
| Jak sikacie do pisuaru? |
| wystawiam całego penisa |
|
88% |
[ 74 ] |
| wystawiam tylko żąłądź |
|
7% |
[ 6 ] |
| nie wystawiam go w ogóle |
|
4% |
[ 4 ] |
|
| Głosowań: 84 |
| Wszystkich Głosów: 84 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 30 Kwi, 2007 Do tematu: PISUAR |
|
| | Jak sikacie do pisuaru? | _________________ Vassil | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 30 Kwi, 2007 odp |
|
| zwariowaliście już z tym tematem | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 30 Kwi, 2007 |
|
| Jako że wyniki ankiety wydają się zaprzeczać wynikom badań naukowych Vassila, widzę 3 możliwe interpretacje tej kwestii:
1) facetom na forum wstyd się przyznać, że się wstydzą wyciągać małego przy pisuarze
2) Vassil zbyt dyskretnie zaglądał w rozporki sikających sąsiadów, przez co nie dojrzał wszystkiego należycie
3) niektórzy mają tak małe fiutki, że nawet jak wyjmą całego to niewiele widać | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| ten temat rozni sie od tamtego tym ze tu jest ankieta | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| No właśnie | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| | chlopak muwił ze wystawia całego i jak widziałam jak sika to muwił że zawsze tak robi niby czego miałby sie wstydzic a pozatym nie chce sie osikać!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
| |