Onanizm z pełnym pęcherzem |
Autor | Wiadomość |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Sob 28 Kwi, 2007 Re: Onanizm z pełnym pęcherzem |
|
| BASF napisał/a: | Witam!
Mi sprawia olbrzymią przyjemność onanizować tuż przed sikaniem. Najprzyjemniej jest po przebudzniu, bo jak wiadomo każdy zdrowy człowiek rano przed myciem zębów oddaje mocz. I własnie wtedy orgazm jest olbrzymi.
Zachecam do dyskusji:) |
no ale potem... "prostata" | _________________ ZAPRASZAM NA PRIVO JESTEM OTWARTY NA ZNAJOMOŚCI ..... | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 28 Kwi, 2007 |
|
| Co prostata??? Sugerujesz, że to prowadzi do choroby prostaty??? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
kokosek88 [Usunięty] | Wysłany: Sob 28 Kwi, 2007 |
|
| jasne stary pewnie juz ci moc do mozgu uderzyl z tego cisnienia! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 28 Kwi, 2007 |
|
| kokosek88 napisał/a: | jasne stary pewnie juz ci moc do mozgu uderzyl z tego cisnienia! |
Widzę sami znawcy tematu. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007 |
|
| ja prawie zawsze po przebudzeniu kocham sie z chlopakiem jak spimy razem ale nie słyszalam nigdy że to może szkodzic?skoro rano stoi i mu sie chce to kożystam a jakby poszedł siusiu i wrucił to juz nie to samo i pozatym wydaje mi sie że orgazm jes silniejszy u mojego faceta też | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
budnis 
Wiek: 45 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| No tak orgazm z pełnym pęcherzem jest przyjemniejszy. Ja tak mam . | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 33 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| ja nie lubie szczegolnie jak jest ktos w domu, jest mocniejszy napewqno ale trzeba byc silnym by nie puscic pecherza xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|