| Problem z wiązadełkiem... | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | gutek_2525 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007   Problem z wiązadełkiem... |   
 |                                              | 
 |                                              | Witam forumowiczów. Mam mały problem raz naderwało mi sie wiązadełko i zarosło sie wszystko fajnie idealnie ale po jakimś czasie znów sie naderwało towarzyszył temu ból ale potem to już bez boleśnie... i nie wiem co mam na to poradzic żeby temu zapowiec... pozdrawiam i czekam na odpowiedź.... |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | kjuik 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007 |   
 |                                              | 
 |                                              | Takie naderwania moga prowadzic do zakarzenia.A jak ono sie rozniesie w tym miejscu skutki moga byc niemile.Najlepszym rozwiazaniem jest kontakt z urologiem,tu nie ma na co czekac,jesli to sie powtarza.Im wczesniej tym lepiej. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |