Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Swędzi
Autor Wiadomość
mlody...

Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007   Swędzi

Witam. Niestety nie mam mozliwosci zrobienia fotki, ale postaram sie dokladnie opisac moj problem. Od jakiegos czasu (2-3 dni) mam na zoledzi (w miejscu gdzie jest ten taki rowek i wokolo niego) okragle zaczerwienienie ktoro mnie swedzi. Wyglada to jak plama w ksztalcie kola o srednicy ok. 1cm. Dodatkowo na napletku od srodka tez jest czerwono :/ Nie chce isc do lekarza (mam tylko 15 lat i jestem wstydliwy). Czy to mi zejdzie samo? Moze go po prostu podraznilem bo od miesiaca po wzwodzie napletek mi sie do konca nie nasuwa (bylem u lekarza ze stulejką ale nie ciął mnie tylko naprawil bez operacji i od tego wlasnie czasu napletek nie pokrywa calej zoledzi). Bardzo prosze o pomoc bo strasznie sie boje o mego malca :/ Moze mam stosowac jakąs masc na wlasna reke?

kjuik

Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007   

Jesli masz mozliwosc, idz do lekarza.O ile dobrze zrozumialem jest to ujscie cewki moczowej.Moze byc to jakies zakarzenie.Idz do lekarza moze byc ogolny ewentualnie.

novy1

Najprawdopodobniej Kandydoza penisa. Kup sobie krem Clotrimazol. Po kilku tygodniu - dwóch przejdzie, ale jak pójdziesz do lekarza, to przepisze Ci antybiotyk (np Mycosyst) i następnego dnia już będziesz zdrowy. Wybieraj.

penis.com.pl
andropenis
mlody...

Mam juz ten krem. Bede go stosowal przez tydzien i jesli nie przejdzie mi to pojde do lekarza. Mam nadzieje ze to nic powaznego. Dzieki za odpowiedzi, naprawde bardzo mi pomogliscie.

Odpowiedz do tematu