Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     błona
Autor Wiadomość
asdaman

Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007   błona

czesć chciałem zapytazć czy powinna być taka błona spod ujścia cewki moczowej do napletka, podczas wzwodu kiedy sie skóra obciągnie to ona jakby ciągnie w dół za sobą żołędzia?
ps. jęsli mało jasno się wyraziłem to spróbuje dodać fotke w najbliższym czasie

ame

Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007   

powinna to jest wędzidełko. Faktycznie trochę niejasno sie wyraziłeś więc lepiej by było z fotką wtedy też będzie można ocenić czy nie jest za krótkie bo jeśli ciągnie żołądź

asdaman

penis.com.pl
viamax
herci03

Według mnie masz za krótkie wedzidełko... Jeżeli bardzo Ci to przeszkadza mozesz pujsć na zabieg wydłużający wędzidełko...

asdaman

a nie ma jakichś domowych sposobów? :) jak na faceta przystało wole sie od lekarzy trzymać z daleka...

ame

to że jest się facetem to nie znaczy że się nie choruje albo że lekarz cię zabije. lekarz tez człowiek i ma takie samo wiec napewno zdziwiony i zaszokowany nie bedzie.... :P

herci03

Słuchaj asdaman to jest tak że jeżeli ma sie za krótkie wedzidełko to podczas stosunku takie wędzidełko często peka... a wtedy to jest buuuulll... i długo sie goi... Więc jak chcesz... Radziłbym ci sie przełamac i udać się z tym do lekarza przecież
ame napisał/a:
lekarz tez człowiek
nie gryzie...heh...

asdaman

no jutro sie wybieram do rodzinnego po skierowanie, a takie pytania: ile trwa zabieg, długie są terminy oczekiwania na wizyte u urologa?

ame

Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007   

zależy gdzie, ale reguła jest jedna : prywatnie od ręki, na NFZ trzeba się uzbroić w cierpliwość ale terminy są z reguły krótsze niż do np. kardiologa. gratuluje właściwej decyzji

asdaman

Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007   

okej termin na koniec maja..., ale nie jest to nic pilnego wiec poczekam, a czy sam zabieg też odbywa sie już przy pierwszej wizycie? czy jak to wygląda?

Gato

Wysłany: Pon 07 Maj, 2007   

...jak na NFZ to ze dwie wizyty, bo lekarz też człowiek musi zarobić :wink: ,
jak prywatnie to od razu ciachnie, ze dwa szwy a po kilkunastu dniach będziesz miał "sprzęt" jak nowy :lol: .
Mała rada, każ (oczywiście zrobisz jak chcesz) chirurgowi całkowicie usunąć wędzidełko, jest bardzo unerwione, powoduje szybszy orgazm. Ja po całkowitym usunięciu mogę bzykać "jednym ciągiem" nawet do 10 minut, wcześniej 1 - dwie minuty i było po wszystkim :mrgreen:

asdaman

Wysłany: Sro 30 Maj, 2007   

ponieważ wizyta mam na dniach chciałem zapytać czy macie jakiś patent na "pozostanie miękkim" :] żęby nagle przed doktorem sie nie chwalić, albo czy wręcz przeciwnie, czy lekarz podczas takiej wizyty dokonuje oględzin sprzetu w fazie wzwodu?

dar862 

Wysłany: Sro 30 Maj, 2007   

nie nic z tych rzeczy!! członek w spoczynku, luzzz będziesz zbyt zestresowany, żeby Ci stanął!! no chyba, że... :P

penis.com.pl
bathmate
Odpowiedz do tematu