| Trądzik |
| Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 odp |
|
| | ja tylko mówie że nie ma co przesadzać a kobiecie mamy sie podobać tacy jacy jesteśmy i tyle... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007 Re: odp |
|
| | Strikerx napisał/a: | | ja tylko mówie że nie ma co przesadzać a kobiecie mamy sie podobać tacy jacy jesteśmy i tyle... |
gdyby kobiety tak myslały to raczej nie miały by zbytniego zainteresowania bo ciekawe czy chciałbys byc z dziewczyna:
zapryszczała-bo nie używa różnych środków
gróba-bo nie ćwiczy i je bez opamietania
blada jak trup-bo unika słónca i solarium
w brudnych, porwanych ciuchach
z wielkimi kłakami na nogach pod pachami i w kroku
z brudnymi paznokciami
przetłuszczonymi poplatanymi włosami lub
z włosami na 3 mm na głowie- skoro i tak o nie nie dbac to po co je miec
skoro kobieta ma Cie pokochac takim jakim jestes to i ty powionienes pokochac ja taka jaka jest!!!
moim zdaniem powinnismy o siebie dbac niezależnie od płci!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
arminek Dołączył: 17 Wrz 2006 Posty: 27 | Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007 |
|
| Paulinka dobrze prawisz całkowicie sie z tobą zgadzam
jednak myśle ze popadanie w skrajności jest niezdrowe bo wtedy zamiast być estetycznymi stajemy sie czymś w rodszaju barbie i kena piękne a puste(oczywiście bez uogulnień) | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007 odp |
|
| | źle zrozumiałaś chodziło o to że facet ma się podobać kobiecie bez żadnych kosmetycznych poprawek itp a to co piszesz to kwestia higieny intymnej a po 2 powinnaś wziąć pod uwagę to że są na świecie ludzie którzy lubią kobiety które mają np troche ciała i krótkie włosy... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007 |
|
| wiem że sa ale chodzi o to że ty napisałes tak jakby nic nie róbmy bo kobieta faceta ma pokochac takim jakim jest-ja tak to zrozumiałam
twierdze że zdrowy umiar to jest to!!!
dbajmy o siebie ale nie ma co przesadzac jakies operacje czy tympodobne!!!
chociaż zarazem nie widze w tym nic złego ba jakby było mnie stac z checia powiekszylabym sobie biust chodz wszyscy chłopacy zawsze je akceptowali a nieraz nawet twierdzili że sa duże ale ja zawsze chcialam miec duży biust i jak mnie bedzie stac możliwe że sobie powieksze biust bo bede sie wtedy lepoiej czuła!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007 odp |
|
| duże biusty nie są w modzie | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007 Re: odp |
|
| | Strikerx napisał/a: | duże biusty nie są w modzie |
a czy duże penisy sa w nmodzie a i tak wieszosc facetów chciała by miec chociaż troche wiekszego!!!
ja uwielbiam bluski z dekoldami i chciałbym by było widac że mam czym oddychac niue chciałbym tak implantów jak odessac tłuszczyk z brzuszka tyłka i ud i wstrzyknac w biust żeby był mtroche wiekszy a reszta troche mniejsza:) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007 odp |
|
| Powiedziałem to tak naprawdę od siebie. Mi sie nie widzą duże biusty gdybyś była moją kobietą szalałbym za takim jakim masz | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
dawidoo94 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 2 | Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 |
|
| | Spróbuj TONIKU ANTYBAKTERYJNEGO z firmy ZIAJA (seria TINTIN). Ja stosuję go od tygodnia, ale twarz już całkiem inna!!! Kosztuje niecałe 5zł i można go kupić w każdym sklepie z kosmetykami. | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Pon 07 Lip, 2008 |
|
| | oo ja uzywam tego toniku, fajnie oczyszcza, latwy do uzywania ;] | |
| |
 |
| |