| golenie... |
| Autor | Wiadomość |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 |
|
| | Bruno Pelletier napisał/a: | | kocurek, między innymi dlatego, że kobiety mają mniej owłosienia.... |
ok bruno, ale są również faceci, którzy naturalnie mają go mało jak i również kobiety które mają ciut więcej. chodzi mi o to, że jak ktoś chce mieć to niech ma a jak nie to niech zgoli. to jest prywatna sprawa, nieprawdaż? | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 odp |
|
| i znów granda :D | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Georgx4 
Wiek: 37 Dołączył: 30 Sty 2007 Posty: 125 Skąd: Ziema | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 |
|
| | kocurek, zgadzam sie z toba jesli komus sie podobna to niech goli a jesli ktos chce miec wloski to niech je zostawie... mi osobiscie wygodniej jest bez owlosieania ale nie zawsze mam becina golenie wie wloski rosna. | _________________ żyj tak abyś niczego nigdy nie żałował. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007 |
|
| ktos pytał o ceny laserowego usuwania włosków
http://www.laser-studio.pl/cennik/ | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007 |
|
| | Ja gole jajka i brzuch i klate na zero i pachy i jak jets ciepło jak teraz to naprwdę mega ulga ..... | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007 |
|
| fakt, naprawdę duża ulga. | |
| |
 |
| |