| dzieci... |
| Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 dzieci... |
|
| | Jak kobieta jest w ciąży podwójnie tj blizniaki to jaka jest szansa że wszystko bedzie dobrze że np się nie zrosną oboje przeżyją? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 |
|
| To że urodzą się bliźniaki syjamskie(zrośnięte) iest mało prawdopodobne jeśli chcesz sie dowiedzić to siegnij do literatury z tego tematuNatomiast to że jedno bedzie większe od drugiego ,o różnym stanie zdrowia ,to narmalka .Nie oszukujmy się nie jest im tam luźno i rwalizuja o wszystko . | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 |
|
| | A skąd to pytanie? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 odp |
|
| | zostałem wujem... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
caras 
Wiek: 38 Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 65 Skąd: Toruń | Wysłany: Nie 22 Kwi, 2007 |
|
| | Strikerx napisał/a: | | zostałem wujem... |
proponuje to przerobic aby bylo:
| Strikerx napisał/a: | | zostałem tatą... |
| _________________ Liczy sie jakość a nie moc | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 22 Kwi, 2007 odp |
|
| | wypraszam sobie takie rzeczy dobrze?czy gdy ktoś tu coś napisze jakikolwiek tamat związany z dziecmi to to już zaraz musi oznaczać że zostało się tatą???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
caras 
Wiek: 38 Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 65 Skąd: Toruń | Wysłany: Nie 22 Kwi, 2007 |
|
| Strikerx, sorry .. ale chyba troche smiechu nikomu nie zaszkodzi | _________________ Liczy sie jakość a nie moc | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 22 Kwi, 2007 odp |
|
| | faktycznie idealny temat do robienia sobie żartów....gratuluje | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
| |