Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pisuar
Autor Wiadomość
Vassil

Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007   Pisuar

Mam pytanie: Jak sikacie do pisuaru? Wiem, że może to trochę dziwny temat, ale... Jak jestem gdzieś w jakimś centrum handlowym, na stacji benzynowej czy na dworcu wolę sikać do pisuaru, bo wygodniej :) Jak ja to robię? Staję przed pisuarem w rozkroku i wyciągam całego penisa ze spodni i sikam... ale załważyłem, że 50% mężczyzn nie wystawia go w ogóle, a 30% widać tylko żołędzia, a 20% wyjmuje całego kutasa. Nie wiem jak prawidłowo powinno to się robić. A WY JAK TO ROBICIE I JAK POWINNO SIĘ TO ROBIĆ? I CZY W OGÓLE WOLICIE PISUARY CZY "TRADYCYJNE KIBELKI"?

Gość

Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007   

Ja tam wyjmuje całego a Ci co wyjmują tylko żołędz moze mają tak krótkiego lub im sie tak skulił że chowa sie w rozporku .Wypuszczając tylko żoładz można se obsikać nie tylko bielizne ale i spodnie.

arekarek

Ja tez wyciagam calego, nawet z jajkami i sikam. Wole chyba do pisuarow.

penis.com.pl
tabletki penilarge
Gość

Arek jajka chyba nie sikaja,a więc tutaj pachnie eshibicjonizmem

Vassil

Mi jest wygodniej wyjąć całego kutasa, bo właśnie wten sposób się nie zaleję :mrgreen:

arekarek

Nie ale tak sie nauczylem. Moze to nienormalne ale tak robie.

Gość

Siusianie do pisuaru jest bardzie ułatwiajace zachowanie czystości w takich miejscach publicznych.Siusianie do kibelka powoduje siłą żeczy rozpryskiwanie po całej muszli nawet jak facet dobrze celuje to strumień uderzajacy z wysokości 1m powoduje mikrokropelkowe rozbryzgi, a siadac na sedes nie myśle przy siusianu( jak dziewczyny) :twisted: .

Vassil

Poza tym jak chcesz oslać się w "kibelku" to musisz dotykać drzwi i czasem deski, no i taką ręką dotykasz swojego penisa i tak dalej.

Gość

Vasill masz rację

adadverts 

Zawsze mnie zastanawiało, jak niektórzy to robią, że sikają do pisuaru nie wyciągając ze spodni małego. Niech mi to ktoś wytłumaczy :shock:

kgdynia 

Hmm ciekawe jest jeszcze to jakie miejsce wybieracie jak np. wc jest 5 pisuarów a przy pierwszym od lewej ktoś juz sika to który wybieracie ??? czy idziecie do kabiny albo jak tylko sa 2 i przy jednym juz ktos stoi to co robicie ?

Gość

Hmu jak są 5 to oczywiście nie idę do najbliższego zajetego ale 2-3 dalej ale jak są 2 to staje prze nastepnym odnosnie że faceci nie wyjmuja to chyba nie jest tak oni wyjmuja ale raz że osłaniaja dłońmi a drugi to w wyniku pewnej krepaci mału kuli sie tak że nie wiele wystaje

Strikerx 

Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007   odp

też wyciągam całego :)

penis.com.pl
viamax
mateuszeq
[Usunięty]

psychole

Fantom17

ja nawet jak jest 5 pisuarow i 1 gosc sika to ide do kabiny,dlaczego?

a wlasnei dlatego ze jak ktos stoi przy mnie(lub za mna) to mam zaparcia,nie moge sie odlac,taka wewnetrzna blokada,jezeli juz jakis przedmiot(typu drzwi) mnie zaslania to problem raczej znika,jak sam jestem to zawsze idzie bezproblemowo a jak juz ktos jest to zaczynaja sie schody.
Rozmawialem z kolegami to mi mowia ze tez tak czasem maja ale wiekszosc jednak sobie moze z tym poradzic..ja niestety nie.

Odpowiedz do tematu