Stulejka Cyz wedzidelko |
Autor | Wiadomość |
Team Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1 | Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 Stulejka Cyz wedzidelko |
|
| Witam kochani pierwszy raz jestem tutaj ale ebde czesciej powiedzcie mi czy keidy majac penisa w zwodzie i kiedy napletek nie schodzi to wina samego napletka ??:> Ile trwa rozciagniecie za waskeigo napletka jesli w spoczynku napletek elegancko schodzi doradzcie mi to czy cwiczac na sucho codziennie i co 3 dzien w goracej wodzie zdaze to zrobic w miesiac mzoe 2? pomozcie !!!!! | |
| |
 |
vit Dołączył: 09 Kwi 2007 Posty: 4 | Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 |
|
| wlasnie mam taki sam problem | |
| |
 |
nowik Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 3 Skąd: zewszad :) | Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 |
|
| a gdzie to mozna chirurgicznie zalatwic w warszawie?
bo nie chce mi sie czekac paru miesiecy.
ile taki zabieg rozszerzania stulejki (nie calkowitej) moze trwac/kosztowac? gdzie to mozna zalatwic i do jakiego lekarza sie zglaszac? macie moze jakis poleconych specjalistow? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 |
|
| jezeli chodzi o lekarza, to pewnie tak czy tak poczatkowo lekarz pierwszego kontaktu, pozniej skierowanie do chirurga, i tam dalsze narady...
jezeli chodzi o wiecej... hmmmm szczerze ci powiem ja tez mam leczona stuleje taka metoda znaczy rozciaganie jej .. w wodze cieplej i zimnej ... z tym ze nie potrafie powiedziec teraz ile to trwalo... ale kojarzy mi sie to z dlugim okresem czasu .. napewno ponad 2 miech | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
nowik Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 3 Skąd: zewszad :) | Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 |
|
| i wszystko ok?
a widziales sie z jakims lekarzem, czy samemmu to sobie wymysliles i uporczywie trenowales? | |
| |
 |
kjuik Dołączył: 24 Kwi 2007 Posty: 12 | Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007 |
|
| Urolog oceni czy to sie da leczyc samemu czy trzeba robic zabieg. | |
| |
 |
|