| Problem z synem |
| Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 |
|
| | ame napisał/a: | | tak jak by sam nie był młody... |
i sam tego nie robil | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
top_secret Dołączył: 14 Kwi 2007 Posty: 7 | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 |
|
| | a nawet jeśli dziecko...? ma proble i uważam że powinno mu sie odpowiedzieć. mi już leciała jak miałem 13 latek ;D. stary może poczekaj z rok, aż dorośniesz. bo 1 dorastają szybcie a 2 wolniej. chyba że jest ci tak konieczna w co wątpie. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 |
|
| i tu jest wlasnie problem z mysleniem ... gdyby napisal prawde, to myslisz ze bysmu mu nie pomogli ? - a on wlasnie tak mysli .. a to wszystko przez nagonke na niepelnoletnich | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 |
|
| | harold mckee napisał/a: | | tu jest wlasnie problem z mysleniem ... gdyby napisal prawde, to myslisz ze bysmu mu nie pomogli ? | no właśnie. po prostu nie rozumie po co to udawanie... | |
| |
 |
szuszu Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: town | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 |
|
| Ale na wstępie jest wyraźnie napisane, że trzeba mieć 18 lat i się chłopak wystraszył...
Suchy orgazm... mało to razy w młodości? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 |
|
| oj tam no wiesz .. jak sie za szybko zaczyna ........... :> ale to juz oddzielna historia hehe, pewnie, nasz racje , z reszta odpowiedz na to pytanie byla juz 100 razy gdyby chcial poszukac to bysmy teraz o tym nie gadali | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
szuszu Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: town | Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 |
|
| Masz rację Harold, ale gdyby zaczął szukać to może za dużo by znalazł , Choć obecnie dzieciaki wiedzą przeważnie bardzo dużo... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 |
|
| ich wiedza jest wieksza od przypuszczanej i statystycznej, a jest zarazem przerazajaca :O bo ja takie "dzieciaki" moga wiedziec o tym az tyle ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
szuszu Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: town | Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 |
|
| Prowadzi to niestety do dyskusji na temat lekcji wychowania seksualnego /czy jak je tam zwać/ w szkole. Bo wiedza przeciętnego 12-13 latka najczęściej opiera się albo na filmach albo na gazetach no i internecie i później czytamy taki post jak ten albo co gorsze post typu "mam 14 lat i mam 15 cm, czy to nie za mało?" I chyba warto by było żeby ktoś rzetelnie tym dzieciakom tłumaczył na czym to polega. A najczęściej niestety rodzice nie potrafią, albo nie mają na tyle dobrego kontaktu z dzieckiem żeby porozmawiać o tym.
Pół biedy jeśli na tym forum trafia na kogoś kto udzieli spokojnej rzeczowej porady, bo z tego co zauważyłem zdarzają się rady delikatnie mówiąc nietrafione, by nie powiedzieć chamskie | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 |
|
| no niestety swiat nie stroni od kretynizmu szkola powiadasz? watpie aby mozna bylo tam uzyskac rzeczowiej odpowiedzi na pytania ... mowie tu oczywiscie z autopsii, nie kazda szkola jest taka sama.. ale patrzac obiektywniej na sprawe, to nauczyciel nie jest w stanie temu dziecku wytlumaczyc na frum klasy na czym rzecz polega, bo bedzie mu poprostu glupio, nie bedzie na to przygotowany, a zmoze zdarzyc sie pytanie: jak robi to Pani/ Pan? nie moze udac ze nie slyszy prawda ? dlatego lepiej zamiesc to pod dywan, i niech rodzice zajma sie tym sami ... i tu kolo sie zamyka, wracajac wlasnie do Twojej odpowiedzi | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
lalala80 Wiek: 34 Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 43 | Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 |
|
| | Słuchajcie jak mają się nie pytać czy 15 lat i x cm to nie za mało jak kiedyś w brawo czy w innej głupiej gazecie podali tabelkę jaki wiek i jaki penis... Wszyscy biegali do kbla z linijkami i mierzyli więc co da jakiś PDZWR (potocznie sex) kiedy tam mówi się rzeczy całkowicie bezsensu. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 |
|
| trzeba wybrac sobie prase do czytania, a nie jakies glupoty :> polecam polityke albo newsweek :] oczywiscie nie znajdziecie tam odpowiedzi na nurtujace pytania nastolatkow, ale napewno wiecej da wam czytanie takich gazet jak podalem a nie tworzenie swoistej paranoji przez czytanie takich jak podales...
Jedna z niewielu gazet dla nastolatkow, ktora jest na odpowiednim poziomie jest Victor, i na tym polecam sie skupic | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007 |
|
| Heh rozdrapujecie stary temat Ja chyba odkąd zacząłem sie onanizować miałem wytryski... Zawsze powtarzam że w wieku 13 lat penis to nowa zabawka która nigdy sie nie znudzi A co do gazet to jeśli czytałbym Bravo już dawno cofnął bym sie w rozwoju... Podobnie jak te nastolatki które piszą listy do Bravo z pytaniem czy guz pod ich kolanem może być ciążą pozamaciczną... Jednym słowem żałosne... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |