Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wielkość prezerwatywy...
Autor Wiadomość
loozak18

Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007   Wielkość prezerwatywy...

Wiem, ze to może głupie, ale ze moge tu korzystac z anonimowosci to czemuby nie zapytac ... na różnych strochach internetowych (np popularny sklep internetowy z prezerwatywmi) wyczytałem, ze prezerwatywy maja ponad 50mm średnicy. Nie dość, ze nie bardzo byłbym w stanie 50mm wypełnić, to szczerze wątpie w istnienie takich penisów. Czy jest to zatem maxymalna średnica, do ktorej kondom moze sie rozciągność, a czy jakaś średnia? A moze jeszcze inaczej? Z góry dziekuje za wszelkie powazne odpowiedzi.

harold mckee 

Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007   

jest to troszke ponad 15 cm obwodu, jest to troszke ponad norme .. ja mam np 14 a uzywam normalnych i jest gocior .. moze tylko ci sie tak wydaje, bo przeciez 50 mm to 5 cm .. moze dlatego tak strasznie Ci sie wydaje :P istnieje mozliwosc oczywicie ze bedzie wieksze, wtedy sa tez specjalne, i slimy, ktore odpowiadaja mniejszym, duzo mniejszym penisom...

Gość

Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007   

Dokładnie 52 minimetry średnicy. Nawet jak ma się cieńszego penisa to w ogóle nie przeszkadza. W ostateczności można kupić o mniejszej średnicy, tylko zazwyczja ludzie wstydzą się pytać o te cieńsze :)
Pozdro

penis.com.pl
orgasm contol
harold mckee 

Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007   

jezeli chodzi o te o mniejszej srednicy, to nie ma problemu z tym, jezeli wchodzisz do apteki np to wtedy mowisz ze chcesz slimy ... i wszystko .. na ten temat ... wiec jak cos to badz silny ;p ale takie kupuj, jezeli masz hmmmm ponizej 12-13 cm obowdu :> czyli jakies 3.7 - 4 cm srednicy :P

Odpowiedz do tematu