| golenie... |
| Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 golenie... |
|
| | ostatnio poszedłem za waszymi radami no i załatwiłem go...ogoliłem na 0 :d no i ogólnie jest ok nawet mi się podoba tylko swędzi mocno i narobiło mi sie troche tych czerwonych chrostek i tu pytanie czym je szybko i skutecznie usunąć? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| z tuych chrostek zaczna wyrastac wlosy ja tak mailem xD poczekaj narazie smaruj jakims kremem a na przyszlosc uwazaj jak sie golisz to trzeba delikatnie ja tak mialem za 1. razem a teraz to juz wiem jak to zrobic by nie bylo chrostek | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 odp |
|
| jak?ja też 1 raz dopiero:)
[ Dodano: Czw 12 Kwi, 2007 ]
martwi mnie to ...:( te chrostki wyglądają jak pryszcze z każdej wychodzi takie małe białe co robić? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| | to pewnie dlatego, ze pierwszy raz sobie goliłeś i moze skóra nie jest przyzwyczajona. Należy się czymś posmarowac i powinno byc dobrze. Ja gole sie regularnie i nie mam takich problemów. Uzywam do tego maszynki mach3 i jest ok. | |
| |
 |
kocurek 
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 16 Kwi, 2007 |
|
| | rozwiązania radykalne nie zawsze są dobre! | |
| |
 |
scimitar 
|
| Do golenia miejsc intymnych polecam krem vit... Żadnych krost , żądnych zaczerwień ,żadnego swędzenia a skóra gładka | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 |
|
| ja vita odradzam
nie dosc że usuną tylko połowę włosków to dostalam strasznych krostek pieczacych i swedzących oraz zaczerwienienie
polecam maszynke elektryczną | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
jarhead Dołączył: 25 Mar 2006 Posty: 26 | Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 |
|
| | nom ale po maszynce odrasaja wloski juz nastepnego dnia, wszelkie kremy itp. nie depiluja dokladnie i tez podrazniaja...... w takim razie czym sie depilowac zeby miec naprawde trwale gladka, nie podrazniona skore ??????? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 |
|
| zawsze można wydepilowac -depilatorem lub woskiem
boli strasznie ja dostalam depilator za 300zł z mrożacą koncówka jakis rok temu i nie moge używac bo boli strasznie a włoski mam bardzo mocne aż mi krew niekiedy z mieszka wypływa
po depilacji beda podrażnieniaj akies 2 dni ale podobno miesiac czasu jest bez włosków | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 |
|
| | jeju, ile moze kosztować laserowe usuwanie włosków? ale takie na stałe już | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 odp |
|
| | a jak komuś zapragnir się znów "męskość"?? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 |
|
| | "męskości" -> a od kiedy włosy to cecha męskości? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 |
|
| wszystko jest względne, dla jednych bojne owlosienie to symbol meskosci, dla innych rozbudowana sylwetka, a jeszcze dla innych kazda inna opcja pasująca mu do gustu a jak powszechnie wiadomo o gustach sie nie dyskutuje wiec ... yyy no to chyba na tyle | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 |
|
| | kocurek, między innymi dlatego, że kobiety mają mniej owłosienia.... | |
| |
 |
| |