POMÓŻCIE CO TO JEST!!!?? |
Autor | Wiadomość |
markos23 Dołączył: 16 Kwi 2007 Posty: 2 | Wysłany: Pon 16 Kwi, 2007 POMÓŻCIE CO TO JEST!!!?? |
|
| WITAM
Na żołędziu ma biały nalot któy po czasie odchodzi da sie go zetrzeć ręką . Pojawiły się także białe krostki na żołądziu wielkosci głowki szpilki!! Nalot jest barwy białj taki tak jak by cały zołądź dostał nowy naskórek zamisat czerwonego to letko białawy!! Mam stałą partnerke jestem z nia 6 miesięcy od miesiąca mi sie to dzieje !!?!??!? CO MAM ZROBIĆ | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pon 16 Kwi, 2007 |
|
| bez zdjęcia nie jestem w stanie stwierdzić co to jest.... | |
| |
 |
caras 
Wiek: 37 Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 65 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 16 Kwi, 2007 |
|
| markos23, bialy nalot to zapewne wysychajaca spera ...
a co do tych krostek to tez je mam czasami ... w miejscu polaczenia zoledzie z trzonem | _________________ Liczy sie jakość a nie moc | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 |
|
| a moze wystarczy zadbac o higiene... jak sie kapiesz, to sciagnij skore i go wymyj tam od srodka hehe nie wiem jak to powiedziec ale mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Niezarejestrowany pan Gość | Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 |
|
| To jest na 99% tzw. mastka, czyli wszystkie nazwijmy to 'odpadki' jak nasienie, mocz i po prostu brud.
Trzeba myć. | |
| |
 |
|