Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Bilans
Autor Wiadomość
20latek
[Usunięty]

Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007   Bilans

Mieliscie bilans gdzie musieliscie pokazywac swoje penisy bo ja tak ciekawe przezycie

love508 

Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007   Re: Bilans

20latek napisał/a:
Mieliscie bilans gdzie musieliscie pokazywac swoje penisy bo ja tak ciekawe przezycie

co ? jaki bilans ?

dawideczek

Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007   

Ja pamiętam jak miałem bilans i poleciało polecenia "gacie w dół" to jak ujrzał światło dzienne odrazu stanął na baczność :D

hehe... loozik

penis.com.pl
masturbator
lalala80

przy całym szacunku jak stanął tp znaczy że zdrowy........ mnie to toż krępuje :oops:

luter 

w zasadzie to tylko raz pokazywałem penisa i było to na WKU...i też mi stanął, ale wtopa :oops:

love508 

luter napisał/a:
w zasadzie to tylko raz pokazywałem penisa i było to na WKU...i też mi stanął, ale wtopa :oops:

ja tez na wku ale mi nie stanol bo bylem przerazony :oops:

Bruno Pelletier

mnie podczas "bilansu ósmoklasisty" pani dr sprawdziła penisa i jądra :) coś tam skrąbnęła o tym, że rozwój jest "ponadprzeciętny" i tyle....

co do WKU - penisa nie pokazywałem - temat ten przewijał się na Forum - podczas wojskowej komisji lekarskiej nikt nie ma prawa oglądać penisa !!! albo lekarz był starym i niedopchniętym lachociągiem albo coś zmyślacie - noooo.... albo chodzi Wam o jądra, a to już całkiem inna historia :)

kocurek 

mi nie sprawdzali ani na bilansie ani an wku. na bilansie bylo pytanie: dobrze sie rozwija, zauwazyles jakies problemy? nie? ok a na wku to mi kazali polozyc sie i troche bokserki opuscic bo sprawdzali czy nie mam przepukliny.

Gość

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007   

Też tylko z pokazywaniem penisa lekarzowi miałem do czynienia w WKU. Ale moi kumple w liceum nawet mówili, że lekarz na komisji (w innym mieście) to nawet dotykał jąder oczywiście przez rękawiczki. Na mojej komisji tylko patrzyli, na szczęście :)

szuszu 

Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007   

W bilansie robionym najczęściej na rozpoczęcie gimnazjum/lub zakończenie podstawówki jest taka rubryka jak "rozwój płciowy" i tylko od lekarza który robi bilans zależy jak potraktuje sprawdzenie tego rozwoju. Z reguły gacie w dół. A na wku to już normal...

Młody12

Wysłany: Pon 16 Kwi, 2007   

Bilans jest tez na koniec Liceum .Ale na tym bilansie tylko kazano mi koszulke zdjac, Natomiast co do komisji wojskowej to lekarz kazla zdjac majtki z aparawanem i dotykal jader reka. nie bylo to straszne.raz dwa i po krzyku.

harold mckee 

Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007   

hahaha :D jest taki bilans chyba 16 latka :p a moze i 18 hmm sam nie wiem.. jest mozliwosc e Pani doktor tudzież Pan doktor moze poprosic o to zebys pokazal swoje klejnoty :P ale nie koniecznie...

u nas na WKU nie wszystkim sprawdzali :P mi akurat nie :D a balem sie ze mi stanie jak nie wiem co .. ale naszczescie sie udalo :D

grzesiek_19 

Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007   

na wku nie sprawdzali ale na koniec lo tak pani doktor sobie podotykała a mi stanął...powiedziała że ok i się uśmiechneła

penis.com.pl
andropenis
pablo115

Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007   

Mi na Bilansie jajek nikt nie psrawdzął tylko było pytaie czy z męskimi sprawami ok :)

Na WKU sprawdzali mi co mam w gaciach :) Na badaniach sportoych także ( każą zdjąc majtki do kolan odwrócić głowę w bok i kaszlnąć - tak się sprawdza czy jest przepuklina ) i jak byłem u Urologa to mnie badał ale ze stresu mi chyba nigdy nie stanął :)

arekarek

Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007   

Mi nic nigdy nie sprawdzali, przynajmniej nie pamietam.

Odpowiedz do tematu