| Bilans |
| Autor | Wiadomość |
20latek [Usunięty] | Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 Bilans |
|
| | Mieliscie bilans gdzie musieliscie pokazywac swoje penisy bo ja tak ciekawe przezycie | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 Re: Bilans |
|
| | 20latek napisał/a: | | Mieliscie bilans gdzie musieliscie pokazywac swoje penisy bo ja tak ciekawe przezycie |
co ? jaki bilans ? | |
| |
 |
dawideczek Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 20 | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| Ja pamiętam jak miałem bilans i poleciało polecenia "gacie w dół" to jak ujrzał światło dzienne odrazu stanął na baczność
hehe... loozik | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
lalala80 Wiek: 34 Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 43 | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| przy całym szacunku jak stanął tp znaczy że zdrowy........ mnie to toż krępuje | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| w zasadzie to tylko raz pokazywałem penisa i było to na WKU...i też mi stanął, ale wtopa | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| | luter napisał/a: | w zasadzie to tylko raz pokazywałem penisa i było to na WKU...i też mi stanął, ale wtopa |
ja tez na wku ale mi nie stanol bo bylem przerazony | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| mnie podczas "bilansu ósmoklasisty" pani dr sprawdziła penisa i jądra coś tam skrąbnęła o tym, że rozwój jest "ponadprzeciętny" i tyle....
co do WKU - penisa nie pokazywałem - temat ten przewijał się na Forum - podczas wojskowej komisji lekarskiej nikt nie ma prawa oglądać penisa !!! albo lekarz był starym i niedopchniętym lachociągiem albo coś zmyślacie - noooo.... albo chodzi Wam o jądra, a to już całkiem inna historia | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| | mi nie sprawdzali ani na bilansie ani an wku. na bilansie bylo pytanie: dobrze sie rozwija, zauwazyles jakies problemy? nie? ok a na wku to mi kazali polozyc sie i troche bokserki opuscic bo sprawdzali czy nie mam przepukliny. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| Też tylko z pokazywaniem penisa lekarzowi miałem do czynienia w WKU. Ale moi kumple w liceum nawet mówili, że lekarz na komisji (w innym mieście) to nawet dotykał jąder oczywiście przez rękawiczki. Na mojej komisji tylko patrzyli, na szczęście | |
| |
 |
szuszu Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: town | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 |
|
| | W bilansie robionym najczęściej na rozpoczęcie gimnazjum/lub zakończenie podstawówki jest taka rubryka jak "rozwój płciowy" i tylko od lekarza który robi bilans zależy jak potraktuje sprawdzenie tego rozwoju. Z reguły gacie w dół. A na wku to już normal... | |
| |
 |
Młody12 Dołączył: 06 Gru 2006 Posty: 19 | Wysłany: Pon 16 Kwi, 2007 |
|
| | Bilans jest tez na koniec Liceum .Ale na tym bilansie tylko kazano mi koszulke zdjac, Natomiast co do komisji wojskowej to lekarz kazla zdjac majtki z aparawanem i dotykal jader reka. nie bylo to straszne.raz dwa i po krzyku. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 |
|
| hahaha jest taki bilans chyba 16 latka :p a moze i 18 hmm sam nie wiem.. jest mozliwosc e Pani doktor tudzież Pan doktor moze poprosic o to zebys pokazal swoje klejnoty ale nie koniecznie...
u nas na WKU nie wszystkim sprawdzali mi akurat nie a balem sie ze mi stanie jak nie wiem co .. ale naszczescie sie udalo | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
grzesiek_19 Wiek: 38 Dołączył: 12 Wrz 2006 Posty: 49 Skąd: wawa | Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007 |
|
| | na wku nie sprawdzali ale na koniec lo tak pani doktor sobie podotykała a mi stanął...powiedziała że ok i się uśmiechneła | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007 |
|
| Mi na Bilansie jajek nikt nie psrawdzął tylko było pytaie czy z męskimi sprawami ok
Na WKU sprawdzali mi co mam w gaciach Na badaniach sportoych także ( każą zdjąc majtki do kolan odwrócić głowę w bok i kaszlnąć - tak się sprawdza czy jest przepuklina ) i jak byłem u Urologa to mnie badał ale ze stresu mi chyba nigdy nie stanął | |
| |
 |
arekarek Wiek: 49 Dołączył: 23 Mar 2007 Posty: 31 Skąd: Słupsk | Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007 |
|
| | Mi nic nigdy nie sprawdzali, przynajmniej nie pamietam. | |
| |
 |
| |