Masturbacja a dojrzewanie |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Nie 21 Maj, 2006 Masturbacja a dojrzewanie |
|
| Witam. Mam pytanie. Mam 15 lat i chcę się zapytać, czy od masturbacji można szybciej dojrzewać? Masturbuję się codziennie...Od jakiegoś czasu rośnie mi zarost. Ale mam też wokół sutek czarne wlosy (gole je). Mam pełno włosów koło pępka i ciągną mi się w górę ku klacie. Jak temu zapobiec?Odpowiedzcie czy masturbacja przyspiesza dojrzewanie?:> | |
| |
 |
kropek Dołączył: 26 Gru 2005 Posty: 23 | Wysłany: Nie 21 Maj, 2006 |
|
| To jest indywidualna sprawa. Jedni dojrzewają szybciej, inni wolniej. Masturbacja napewno na to wpływu nie ma. | |
| |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Nie 21 Maj, 2006 |
|
| Po pierwsze to koło sutków, a nie sutek. Ciesz się, że posiadasz jakikolwiek zarost. Mój kolega ma 18 lat, a zarostu żadnego... A jeśli chodzi o to czy masturbacja przyspiesza dojrzewanie to powiem Ci tylko tyle, że ja masturbuje się od 11 roku życia i jakoś specjalnie dojrzały to ja jeszcez nie jestem. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
RyBa Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 6 | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| uwazasz ze masz za dozo wlosow to je golisz... im wiecej golisz tym bardziej rosana - przestan sie golic, mozesz wydepilowac | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 |
|
| miszcz napisał/a: | Mam pełno włosów koło pępka i ciągną mi się w górę ku klacie. Jak temu zapobiec? |
ja bym uwazal to na twoim miejscu za atut wlosy na klacie to jest cos , no chyba ze wolisz, lub jestes metroseksualny.
RyBa napisał/a: | im wiecej golisz tym bardziej rosana |
racja.
RyBa napisał/a: | mozesz wydepilowac |
to mnie przerazilo | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|