Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Masturbacja a dojrzewanie
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Nie 21 Maj, 2006   Masturbacja a dojrzewanie

Witam. Mam pytanie. Mam 15 lat i chcę się zapytać, czy od masturbacji można szybciej dojrzewać? Masturbuję się codziennie...Od jakiegoś czasu rośnie mi zarost. Ale mam też wokół sutek czarne wlosy (gole je). Mam pełno włosów koło pępka i ciągną mi się w górę ku klacie. Jak temu zapobiec?Odpowiedzcie czy masturbacja przyspiesza dojrzewanie?:>

kropek

Wysłany: Nie 21 Maj, 2006   

To jest indywidualna sprawa. Jedni dojrzewają szybciej, inni wolniej. Masturbacja napewno na to wpływu nie ma.

Ziuuuteek

Wysłany: Nie 21 Maj, 2006   

Po pierwsze to koło sutków, a nie sutek. :lol: Ciesz się, że posiadasz jakikolwiek zarost. :wink: Mój kolega ma 18 lat, a zarostu żadnego... :shock: A jeśli chodzi o to czy masturbacja przyspiesza dojrzewanie to powiem Ci tylko tyle, że ja masturbuje się od 11 roku życia i jakoś specjalnie dojrzały to ja jeszcez nie jestem. :D

penis.com.pl
penilarge krem
RyBa

Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007   

uwazasz ze masz za dozo wlosow to je golisz... im wiecej golisz tym bardziej rosana - przestan sie golic, mozesz wydepilowac

harold mckee 

Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007   

miszcz napisał/a:
Mam pełno włosów koło pępka i ciągną mi się w górę ku klacie. Jak temu zapobiec?

ja bym uwazal to na twoim miejscu za atut :P wlosy na klacie to jest cos :P , no chyba ze wolisz, lub jestes metroseksualny.

RyBa napisał/a:
im wiecej golisz tym bardziej rosana

racja.

RyBa napisał/a:
mozesz wydepilowac

to mnie przerazilo :D

Odpowiedz do tematu