Brak orgazmu |
Autor | Wiadomość |
Szejk Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 17 | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 Brak orgazmu |
|
| Mam 19 lat i moim kłopotem jest to że podczas masturbacji nie odczuwam orgazmu od dłuższego czasu. Przedtem nie miałem z tym problemów i przez parę lat sprawiał mi to przyjemność a teraz choćbym nie wiem jak się starał to po wytrysku nie czuje prawie nic tylko to że podniecenie przechodzi. Postarajcie się coś doradzić,powiedzcie jak mieliście podobny przypadek. | |
| |
 |
mateusz_papuga Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 92 | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| zmniejsz częstotliwości walenia do kilku na tydzien a nie kilka dziennie może spróbuj z kobietą może twój mały ma dość twojej ręki i chce poczuć cipke ? i przez to odmawia posłuszeństwa ;] | _________________ kochaj i żyj na wysokich obrotach...
Byle by łózek nie łamać ;]
Pozdr. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| I ja to potwierdzam Daj mu troszkę odpocząć albo zmień sposób na bardziej podniecający!!! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
marians Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 22 | Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 |
|
| mam to samo od jakichs 2 czy 3 lat (a mam lat 20) i przerwa w waleniu raczej nie pomaga, sam potrafilem poscic przez miesiac a potem to samo, no moze odrobinke lepiej ale tak minimalnie ze bez zadnego zadowolenia. Zaczynam popadac w deoresje bo dziewczyny niestety nie mam . | |
| |
 |
ooki27 [Usunięty] | Wysłany: Sob 08 Sie, 2015 |
|
| znajdz kogos kto popieści cie analnie | |
| |
 |
|