| Wasz atrybut! |
| Twój atrybut? |
| penis w spoczynku |
|
6% |
[ 6 ] |
| penis w zwodzie |
|
46% |
[ 41 ] |
| żołądz |
|
12% |
[ 11 ] |
| jądra |
|
17% |
[ 16 ] |
| owłosienie |
|
16% |
[ 15 ] |
|
| Głosowań: 89 |
| Wszystkich Głosów: 89 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 Wasz atrybut! |
|
| Siema!
Jaki jest wasz atrybut, czyli czym możecie się pochwalić. Wiem, że to co nosimy w gacia integruje się w jedną całość, ale co jest w tym dla was najmocniejszą stroną. Chodzi ogólnie o wygląd (kształt, wielkość itp.) Napiszcie też uzasadnienie dlaczego!
Moim atrybutem jest żołądz. Podczas zwodu jest strasznie duży. Jest dwa razy większy od reszty mojego kutasa. Jest czerwony i ma zgrabne kształty. Napletek podczas zwodu zsówa się z kutasa w 100%.
ZAPRASZAM DO ANKIETY! | _________________ Vassil | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| moje posladki wszystkie dziewczyny i nie tylko one mowia ze mam sexi pupe sam ja lubie taka fajna jedrana mam xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 odp |
|
| | ankieta tyczy sie tylko pena? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| Mim największym atrybutem jest chyba charakter, dziewczyny zawsze mówią ze ze mną da się normalnie pogadać na wszystkie tematy nie tak jak z innymi facetami w moim wieku | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| | Moja dziewczyna bardzo chwali moje pośladki, wprost je uwielbia, cały czas mnie łapie za tyłeczek. | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| jezeli chodzi o charakter to chyba poczucie chumoru i to ze ze man nie siedzisz w ciszy bo caly czas cos gadam(nawet glupoty jezeli trzeba),ogolnie mam gadane :]
A z wygladu to nie mam pojecia. | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| | ja tez mam gadane wymyslam milion zartow na minute xD a jak zaczne mowic to szybko nie koncze :p | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| Generalnie chodziło mi o atrybut w obrębie "narządów rozrodczych" - no ale spoko
Chodzi mi o porównanie, bo taki temat utworzyłem też na forach innych państw, a jakich dowiecie się, powiedzmy za miesiąc razem z wynikami z tamtych krajów. | |
| |
 |
arminek Dołączył: 17 Wrz 2006 Posty: 27 | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| hmmmmmm
miom atrybutem jest charakter i gadane też mam nieźle
umiem sie zachować w kazdej sytuacji
dużo zartujae
dbam o swoje(skutecznie usadzam cwaniaków dosadnymi komentarzami)
heheh
to cały ja
to nie o penisie ale cóż nie można sie nim w kółko chwalić | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 odp |
|
| charakter...dziewczyna mówi że potrafie naprwde szczerze i gorąco kochać | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| nie wiem wreszcie czy to ma byc o penisie czy ogulnie...
jesli chodzi o mnie wiekszosc facetów mówi że jestem z kosmosu bo to nie możliwe że istnieje oczywiscie mam wady ale ogólnie łacze to co faceci lubia najbardziej
uwielbiam ogladac mecze zarówno w telewizji jak i na żywo (szczególnie-noga siatka tenis)
przy rodzince jestem grzeczna dziewczynka a w łóżku diablica chodz nieraz też słodziutki aniołek
uwielbiam sie smiac i robie to prawie bez przewy dużo muwie mi sie wydaje że to wada ale chlopcom sie podoba
mimo tego że lubie zaszalec na imprezkach i wypic oraz nie mam problemu z klimatyzacja w dowolnym towarzystwie(chodz nie lubie narkomanii) to ucze sie dobrze i nikt nie wie jak to możliwe ja sama też sie nieraz zastanawiam
i podobno jestem śliczna mi sie wydaje że troche za gruba i mam za mały biust ale ogółnie nie narzekam
to tyle.. | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Georgx4 
Wiek: 37 Dołączył: 30 Sty 2007 Posty: 125 Skąd: Ziema | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| mi dziewczyny mowia ze mam "boskie oczy" jak dla mnie sa normalne hehe i ze jestem "pocieszny" i mam fajny charakter | _________________ żyj tak abyś niczego nigdy nie żałował. | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 |
|
| | mi zwłaszcza dziewczyny mówią, że jestem dziwny ale to jest we mnie fajne. po prostu nie jestem schematyczny i awangarda jest mi bliska. a z facetami też mam niezły kontakt, pomimo, że nie lubię tego co teoretycznie większość facetów kręci [piłka nożna, samochody...] | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 |
|
| hehe jak dla mnie to tu troszke próznościa ten temat podjechal no ale ok ..
(bez urazy oczywiscie)
zaznaczylem wzwod, dlatego bo jest wtedy dosc dlugi, gruby i twardy. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007 |
|
| | No co jest? Czekam na wasze wpisy, a tu nic. Nie macie swojego "atrybutu" czy co...??? | |
| |
 |
| |