| Moszna |
| Autor | Wiadomość |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 Moszna |
|
| Mam take pytanko czy znacie spodoby na powiekszenie moszny? Bo jak widze u kolegow to maja duze a ja mam taka mała xD osobiscie mi to nie przeszkadza ale chcialbym ja powiekszyc jakims domowym sposo bem | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| małe jest piekne przynajmniej w tym przypadku | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| dzieki xD ale chcialbym jednak powiekszyc xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |
|
| Nie bardzo sobie wyobrazam trwale powiekszanie moszny, gdyz jej wielkosc zalezy bezposrednio od wielkosci jąder. Mozna ją ewentualnie rozciagnąc stosujac odpowiednie cwiczenia tak aby jadra byly polozone nizej.
Z tego co wiem mozna owszem powiekszyc moszne a nawet same jądra stosujac np rozne wlewy domosznowe z soli fizjologicznej, lecz sa to efekty czasowe az sol zostanie wchlonieta - to juz jednak zahaczamy o klimaty sado maso i bdsm. Mysle, że nie o to Ci jednak chodzi. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| Ja uważam, że powiększanie moszny nie ma sensu. Moszna to fabryka plemników, a nie narzędzie to uprawiania seksu. To szef pracuje a jaja sie tylko obijają Gorzej by było gdyby szef był za bardzo mały. A tak to jeżeli jądra są sprawne to po co kombinować | |
| |
 |
| |