| Ten 1 Raz z ....... |
| Autor | Wiadomość |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| xDD ja jesz cze tego nie robilem z facetem ale chociaz z czystej ciekawosci bym chcial sprobowac, ale na razie zadawala mnie dziewczyna ...love508 a moglbys opowiedzoec jak do tego doszło? xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| | Alex-sex napisał/a: | xDD ja jesz cze tego nie robilem z facetem ale chociaz z czystej ciekawosci bym chcial sprobowac, ale na razie zadawala mnie dziewczyna ...love508 a moglbys opowiedzoec jak do tego doszło? xD |
chetnie ale nie dzis oki ? jutro napewno !!!!!!!! | |
| |
 |
lalala80 Wiek: 34 Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 43 | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| Słuchajcie ja bardzo chętnie ze wszystkimi, zawsze, wszędzie i wszystko.... mieszkam w kłodzku (dolnyśląsk).
Powiem szczerze, jarają mnie faceci bo mają dużego, ale kobitkom co brakuje.....
Uważam, że żyjemy między ludźmi i czy homo czy hetero zawsze są ludźmi, a to my mamy możliwyść wyboru..
Ja jestm bii i niestety jeszcze prawiczek | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| | lalala80 napisał/a: | | jarają mnie faceci bo mają dużego |
nie wszyscy.... nie wszyscy.....
:D:D | |
| |
 |
|
| | może coś zdziałamy.... | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| tzn co? | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| | jestem za | |
| |
 |
|
| | gdzie kiedy mów | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| eeee na co wy sie umawiacie? czy na sex? | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| | też nie robiłem tego z facetem, nawet jestem ciekaw jak to jest. A co jeżeli mi się spodoba - przecież nie jestem gejem? Czy ktoś miałn podobne obawy? | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| | luter napisał/a: | | też nie robiłem tego z facetem, nawet jestem ciekaw jak to jest. A co jeżeli mi się spodoba - przecież nie jestem gejem? Czy ktoś miałn podobne obawy? |
ja mialem na poczatku, i mialem racje - spodobalo mi sie to, tez nie jestem gejem bo mam dziewczyne z ktora chce byc, natomiast sex spotkania z facetem jest czyms trafnym w moim zyciu, wielka przygoda. | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| | love 508, to chyba nie w porządku wobec Twojej dziewczyny, bo rozumiem, że ona nie wie, iż uprawiasz sex również z facetami. Jak sobie z tym radzisz? Nie zrozum mnie źle, że oceniam Cię negatywnie to tylko ciekawość. | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| generalnie bisexualizm jest trudny.... dla obojga ze stron.... albo kobieta jest okłamywana, albo facet się okłamuje....
ciężka sprawa..... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |
|
| | Bruno Pelletier napisał/a: | generalnie bisexualizm jest trudny.... dla obojga ze stron.... albo kobieta jest okłamywana, albo facet się okłamuje....
ciężka sprawa..... |
nie jest ciezko - jest ok, nie oklamuje dziewczyny ani sam siebie - po prostu.
dziewczyna kazala mi obiecac ze nigdy nie zdradze ja z zadna inna kobieta i obiecalem , ale , nire obiecalem jej ze nie zrobie tego z facetem, ona nie pyta wiec po co mam jej o tym mowic, moze gdyby zapytala to wtedy bylbym w trudnej sytuacji, a narazie jestesmy nie zalezni, mieszkamy razem ale nie jestesmy jeszcze malzenstwem wiec sorry ale niemam zamiaru muwic jej co robie w danej godzinbie i z kim, wystarczy jej to ze obiecalem jej ze nie zdradze jej z inna kobieta. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |
|
| | Ja o takiej przygodzie opowiedziałem swojej dziewczynie, pierw się trochę speszyła ale potem pogadaliśmy i wszystko wróciło do normy. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| |