| Za duzo skory,problem, z napletkiem | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | lukasz100184 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 18 Mar, 2007   Za duzo skory,problem, z napletkiem |   
 |                                              | 
 |                                              | Witam forumowiczow!! Mam problem i sie juz zgubilem...a wiec chodzi o to ze jak mi staje czlonek to nie mam odkrytej glowki,musze sobie pomoc reka ale ta skorka wraca.Mysle ze mam za duzo skorki lub wedzidelko jest za krotkie??!! Prosze o odpowiedzZ gory dziekuje   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Szaman89 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 18 Mar, 2007 |   
 |                                              | Mam podobnie.Ale wszyscy mowia ze z seksem w tym przypadku nie ma problemu. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | newuser   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 |   
 |                                              | mi sie od cwiczen z e-booka tak zrobilo-przybylo skory i nie jest juz tak przyjemnie jak bylo wczesniej... |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |