Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Napletek, penis, obręcz
Autor Wiadomość
TheArt

Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007   Napletek, penis, obręcz

Witam.
Od jakiegos czasu (z miesiac) mam dziwna przypadlosc. Zwykle moj siusiak dzialal bez zarzutu, w sumie nadal dziala, tyle ze ma pewna "wade". Problem w tym ze nie wiem jak to opisac.

Ponizej zoledzi pojawil sie bialy pasek, jakby martwa skora szerokosci 1mm, ktora tworzy obrecz wokol napletka. Obrecz ta powoduje, ze przy wzwodzie czlonka ciezko zdjac napletek jak rowniez go wlozyc. Napletek latwo zsuwa sie ponizej zoledzia, jednakze by zdjac go nizej (w celu "wywiniecia" skory) trzeba zrobic to ze spora sila. Da sie to zrobic, jednakze jest to trudne, trzeba sporej sily, slychac wtedy takie "prask" po czym skorka schodzi nizej. Tyle ze to boli. Napewno przypadlosc ta to nie stulejka, bo w stulejce chodzi (z tego co wiem) o niemoznosc zdjecia napletka w ogole z zoledzi. Poza tym pojawilo sie to cos niedawno.

Moze opisze jak to wyglada. Biala obrecz, jakby naciagnieta skora, sztuczna, twarda, wokol penisa ponizej zoledzia, w miejscu zgiecia skory przy czlonku w zwisie. Wiecie jak fiutek jest miekki to na koncu skora sie zagina wchodzac do wnetrza, to wlasnie w tym miejscu to jest. Zreszta gdy jest w spoczynku to na jego koncu widac ta biala skore, lekko biala. Kolor ten to jakby naciagnieta mocno ludzka skora, bardziej blada niz reszta. Moze zrobic fote ;) . Obrecz ta jest waska u gory penisa (jak sie na niego patrzy z gory), zas obok wiazadelka jest szersza.

Kurde ciezko to opisac, smaruje to clotrimazolem tyle ze nie wiem czy to cos daje. Wnerwiajace to jest bo jak siusiak stoi to sie nie da swobodnie manewrowac skorka. Wiecie chyba o co chodzi.

Prosze o odpowiedz bo do lekarze nie ide :D

aartii
[Usunięty]

Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007   

Niestety, pomimo mojej wyobraźni o Twoich szczerych chęci, nie za bardzo wiem, o co chodzi. Jeśli umieścisz zdjęcie, na pewno będzie dużo łatwiej ;) . Pozdrawiam.

TheArt

Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007   

kurde jak mam ta fote robic? chyba u fotografa :D

penis.com.pl
viamax
zola 

Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007   

Normalnie stawiasz aparat na statywie, ustawiasz i włączasz samowyzwalacz.

Pozdrawiam

robert87 

Wysłany: Sro 11 Cze, 2008   

Mam podobny problem :/ kolego jak to wyleczyłeś??

Odpowiedz do tematu