Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Moszna
Autor Wiadomość
Alex-sex 

Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007   Moszna

Mam take pytanko czy znacie spodoby na powiekszenie moszny? Bo jak widze u kolegow to maja duze a ja mam taka mała xD osobiscie mi to nie przeszkadza ale chcialbym ja powiekszyc jakims domowym sposo :D bem :P

paulinka 

Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007   

małe jest piekne przynajmniej w tym przypadku :P

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Alex-sex 

Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007   

:| dzieki xD ale chcialbym jednak powiekszyc xD

penis.com.pl
penilarge krem
luter 

Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007   

Nie bardzo sobie wyobrazam trwale powiekszanie moszny, gdyz jej wielkosc zalezy bezposrednio od wielkosci jąder. Mozna ją ewentualnie rozciagnąc stosujac odpowiednie cwiczenia tak aby jadra byly polozone nizej.
Z tego co wiem mozna owszem powiekszyc moszne a nawet same jądra stosujac np rozne wlewy domosznowe z soli fizjologicznej, lecz sa to efekty czasowe az sol zostanie wchlonieta - to juz jednak zahaczamy o klimaty sado maso i bdsm. Mysle, że nie o to Ci jednak chodzi.

Gość

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007   

Ja uważam, że powiększanie moszny nie ma sensu. Moszna to fabryka plemników, a nie narzędzie to uprawiania seksu. To szef pracuje a jaja sie tylko obijają :) Gorzej by było gdyby szef był za bardzo mały. A tak to jeżeli jądra są sprawne to po co kombinować :)

Odpowiedz do tematu