| mam pytanko????/ |
| Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Sob 31 Mar, 2007 |
|
| ale czego przeciez jak ktos ma mniejszego od kogos to nie jego wina ze tak rosnie a tak w ogole to jak sie wstydzisz ze masz malego mozna powiedziec "jaki glupi prysznic leci z niego tylko zimna woda xD" | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007 |
|
| Ja nie rozumiem facetów co to na basenie pod prysznicem gaci zdjąć, a jeszcze bardziej tych co je mają i żeby umyć sobie penisa to odwracają się i zasłaniają żeby przypadkiem nie zobaczyć ich sprzętu. Ja tam zawsze jak na basenie jestem pod prysznicem to ściągam gatki. A kolegów też się nie wstydzę, tym bardziej innych mężczyzn. Każdy ma co ma i jak ktoś tu już powiedział raz ja mam większego raz ktoś inny. A jeśli chodzi o zwody pod prysznicem to ja już widziałem takie akcje jak gością kutasy stawały. Ale nikogo to raczej nie powinno dziwić, bo to normalne, że pała stoi a i oni tego jakoś specjalnie nie zakrywali.
Tylko dziwi mnie, że młodzi mężczyżni czyli tak 16-25 lat wstydzą się zdjąć gacie pod prysznicem. Ja tam takich kompleksów nie mam | |
| |
 |
20latek [Usunięty] | Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007 |
|
| | kiedys pojechalem do czeh do aqaparku wchodze pod prysznbice wszyacy na golasa wiec tez sciagnelem majty i od tego czasu zawsze latam z golym pyndlem pod prysznicami na basenie nieraz sie wszyscy na mnie patrza ale looz | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| ja bylem z klasa w aqua parku w lesznie to tez wszyscy nago wiec co ja bd sie wyroznial | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| I tak powinno być! | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| | pamietam jak w 6 klasie chodzilismy na basen to tylko 2 kolesi chodzilo nago z mojej klasy bo to byli tacy wiesz ze moglo sie oberwac za ich ponizenie xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| | Ja tam zawsze nago pod prysznic na basenie chodziłem i tak mi już zostało. Wstydzić się nie mam czego, bo wstydzą się ci co w gaciach pod natrysk wchodzą! | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| ja chodzilem z takim kolem co bylo widac przez slipy ze ma sieczym pochwalic ale i tak w gaciach pod natrysk a jak ubieral suche gacie to do lazienki lub owiniety recznikiem | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|
| To dziwnie wygląda jak facet w męskiej szatni zakrywa się ręcznikem, albo ozgrozo ! do kibla chodzi lub do przebieralni. | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| tak to juz bywa a ci co powinni sie wstydzic biegaja i sa z siebie dumni, ale dobija mnie jak sie porownuje ze "ty masz malego, a ja duzego" a przeciez to nie zalezy calkowiecie od nas jak nam urosnie
[ Dodano: Sob 07 Kwi, 2007 ]
ja akurat mam w normie nawet powyzej lekko | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|
| | Ja też nie narzekam, ale tak bywa raz ja mam większego raz ktoś inny. Tak już jest. | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| | nom tak tak samo jak w strasznym filmie 1 to zdjecie kolesia jak wyszedl spod prysznica <lol2> | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|
| | Zresztą nikt z mojich znajomych jeszcze nigdy (przy mnie) się nie śmiał z mojego penisa i ja też z nikogo się nie śmieję. | _________________ Vassil | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
|
| | no ze mnie tez ale juz dostalem kilka razy kopniaka miedzy nogi od dziewczyny xD i troche bolalo xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|
| Kopniaka między nogami od dziewczyny (i chłopaka ) to ja jeszcze nie dostałem, ale współczuje | |
| |
 |
| |