pytanie |
Autor | Wiadomość |
da2ve Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 27 Skąd: Lublin | Wysłany: Czw 14 Gru, 2006 pytanie |
|
| mam takie pytanie odnoście tego odcinka pomiedze moszna a odbytem : czy to iż jest on dośc wypukły świadczy o probemach z prostaty czy poprostu moga to być dobrze rozwiniete mieście PC ?? pozdrawiam | |
| |
 |
da2ve Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 27 Skąd: Lublin | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| chyba sie nie doczekam odpowiedzi żadnej | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| mozliwe jest i to i to .. :] sprawdz u doktora | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
da2ve Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 27 Skąd: Lublin | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| hmmm mógłby sie ktoś jeszcze wypowiedzieć bo zawsze co kilka wypowiedzi to nie jedna ... kiedyś mi ktoś mówił że ten odcinek nie ma nic wspólnego z prostata a inny że może to być właśnie objaw delikatnego rozrostu chociaż nie chce mi sie w to wierzyć bo chyba troche u mnie z tym za wcześnie pozdrawiam | _________________ da2ve | |
| |
 |
hyundai9999 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 1 | Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007 |
|
| Właśnie... Ja mam podobny problem. Jakiś rok temu skakałem z dość dużej wysokości i jakoś nie fartowtnie wylądowałem. Po tym skoku przez jakieś 5 min. dość mocno bolały mnie okolice mięśni PC. Od tej pory za każdym razem podczas wzwodu tamte okolice (między moszną a odbytem) sie dość znacznie powiększają(na początku bardziej niż, teraz po prawie roku). A po orgasmie odczuwałem pewien dyskomfort. Czy to ma związek z prostatą czy z tym skokiem. I czy powinienem coś z tym robić? Pomóżcie!!!! | |
| |
 |
cyklista6 Wiek: 58 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 7 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 |
|
| Obawiam się, że nie tylko nikt z nas (nie-lekarzy) nie będzie mógł poradzić, ale nawet lekarz bez badania nic nie powie. Stary, rusz się i idź do urologa, nie ma się co wstydzić.
Ja niedawno byłem na pierwszym w życiu badaniu prostaty (wszystko jest OK) i przeżyłem, nie było w tym nic strasznego. Są gorsze nieprzyjemności w życiu niż takie badanie. Więc rusz się i idź do lekarza. Nie gryzie | |
| |
 |
|