| Jak szybko |
| Autor | Wiadomość |
Gesman Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 10 | Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 Jak szybko |
|
| Mam pytanko jak szybko rozciąga się pochwa np:ja bym się zabawiam z laska przez rok 8 razy w miesiącu to o ile by się mogła rozciągnąć (od ilu do ilu). Dziękuje za odpowiedz z góry . | |
| |
 |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 |
|
| 25 cm Pochwa jest elastyczna i takie "zabawy" to nie mają ogromnego wpływu. Co innego poród ale poród to nie zabawa........... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 Re: Jak szybko |
|
| | Gesman napisał/a: | Mam pytanko jak szybko rozciąga się pochwa np:ja bym się zabawiam z laska przez rok 8 razy w miesiącu to o ile by się mogła rozciągnąć (od ilu do ilu). Dziękuje za odpowiedz z góry . |
mam wrażenie że ty chyba cos dziwnie myslisz....
pochwa nie robi sie coraz szersza ciagle przecież wtedy nasze mamy już nie muwiac o babciach miały by ogromne szpary...a np prostytutki miały by tak duże że po co chodzic do nich można skorzystac z rynny....
ogulnie pochwa raczej jakby dopasowuje sie do wielkosci członka ja przynajmniej mam takie wrażenie.... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Gesman Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 10 | Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 |
|
| Może i dziwnie (taki już jestem ) Gdzieś czytałem, że sie rozciąga.Chodziło mi o rozciąganie wzdłuż(na długość).Powiedzieć także można że sie pogłębia(czy coś takiego).
Powracając do pytania to szybko to sie dzieje czy nie?
Mam nadziej, że coś wyjaśniłem tobie Paulinko (bez urazy) co do mojego pytania.
Wiem oczywiście, że rozciąga sie tylko do danego momentu (czy jakoś tak). | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 |
|
| | JAK KOBIETA SIE PODNIECI DOBRZE POMACHASZ JEZYKIEM PALUSZKIEM I FAJKA TO NP. KILKA MINUT ALE PO STOSUNKU WRACA DO SWOICH PIERWOTYNYCH ROZMIARÓW chodz nadal nie jestem pewna czy dobrze Cie zrozumilam... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 odp |
|
| | paulinka napisał/a: | | JAK KOBIETA SIE PODNIECI DOBRZE POMACHASZ JEZYKIEM PALUSZKIEM I FAJKA TO NP. KILKA MINUT ALE PO STOSUNKU WRACA DO SWOICH PIERWOTYNYCH ROZMIARÓW chodz nadal nie jestem pewna czy dobrze Cie zrozumilam... |
popieram gdzieś wyczytałem że normalnie ma ze 7 cm ale w chwili podniety wydłuża sie o jeszcze raz tyle...
[ Dodano: Sro 04 Kwi, 2007 ]
oczywiście potem wraca do normalnego stanu...chyba że po ciąży...to już gorzej... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Gesman Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 10 | Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007 |
|
| Dziękuje gdzieś to czytałem ale co prawda źle zrozumiałem, ale dzięki wam zrozumiałem(poprawnie).
Myślę, że możemy uznać temat za zamknięty.
Szacunek dla was | |
| |
 |
| |