| Prosaki??? |
| Autor | Wiadomość |
Darek69 Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 8 | Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 Prosaki??? |
|
| http://www.allegro.pl/ite...zaskorniki.html
No i panowie mam pytanko wiecie co to są prosaki i czy tak maść jest dostępna w aptekach jak myślicie? Nie pytam czy pomaga bo każdemu inaczej będzie. Może akurat
Pozdrawiam | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 21 Mar, 2007 odp |
|
| | Prosaki to te małe białe chroski na penisie. Nie można ich usunąć taka jest męska uroda. | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Darek69 Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 8 | Wysłany: Czw 22 Mar, 2007 |
|
| | a czy mogą je naciąć i wycisnąć czy cos. A moze ja zle napisałem mi chodzi o te białe chrostki na penisie a nie na koronie penisa | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 25 Mar, 2007 odp |
|
| | Darek69 napisał/a: | | a czy mogą je naciąć i wycisnąć czy cos. A moze ja zle napisałem mi chodzi o te białe chrostki na penisie a nie na koronie penisa |
Wiem o co Ci chodzi. Myślę że nie powinieneś tego wyciskać taka natura faceta. Będzie ciężko sie goiło. Ogólnie nie polecam niech sobie będą. Dużo ludzi na forum je ma. | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Darek69 Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 8 | Wysłany: Wto 27 Mar, 2007 |
|
| | "Dużo ludzi na forum je ma". No właśnie na forum a poza nim? Ja sam nie chcę wyciskać tylko czy u lekarza to zrobią ale nie zwykłego tylko w jakiejś klinice. Naciąć i wycisnąć | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 27 Mar, 2007 |
|
| | Witam ja też je mam ale taka już natura i jej zmienić sie nie da,Wolał bym ich nie mieć bo wtedy penis jest taki gładki. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 28 Mar, 2007 |
|
| poza forum też... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 28 Mar, 2007 |
|
| Też na pewno | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| |