| sex ze starszą kobietą |
| Autor | Wiadomość |
diabełek Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 17 Skąd: polska | Wysłany: Sro 21 Mar, 2007 sex ze starszą kobietą |
|
| | witam otwieram ten temat do facetów głównie w zwiąskach czy niemieliście ochoty bzyknąć teściową bo ja ma | |
| |
 |
Eston Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 5 Skąd: Krakow | Wysłany: Sro 21 Mar, 2007 |
|
| witam...tesciowa moze nie..no chyba ze masz lepsza laske niz twoja zona..a widzialem juz takie ..mnie caly czas kreci sasiadka w wieku mojej tesciowej...wrrrrr | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Czw 22 Mar, 2007 |
|
| | ja nieraz mam ochote zaproponowac sex ekspedientce ze spozywczaka ale czekalo by mnie napewno zderzenie z jej reka gdybym taka propozycje wysunal... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
budnis 
Wiek: 46 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Sob 24 Mar, 2007 |
|
| | sex ze starszą kobietą - tak, ale zaby nie miała więcej niż 40lat | |
| |
 |
Jarecki'ss 
Dołączył: 24 Lis 2006 Posty: 20 Skąd: Wrocek | Wysłany: Sob 24 Mar, 2007 |
|
| | sklamal bym mowiac ze o tym nie myslalem mysle ze to mogla by byc fajne ale jest bardzo malo starszych kobiet ktore mi sie podobaja | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sob 24 Mar, 2007 |
|
| | U mnie w szkole jest koleś który ma tyle lat co ja(17) a ma kobietę która ma 34 lata i mówi ze jest z nią szczęśliwy. Jak ja zaspokaja seksualnie to jest ok, a raczej ja zaspokaja bo widziałem jego sprzed pod prysznicem. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| |