Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Trudny pierwszy raz
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Czw 08 Mar, 2007   Trudny pierwszy raz

Mam 16 lat. Ostatnio uprawiałem pierwszy raz seks z moją dziewczyną zaczęło się od oralu bylo bardzo miło byłem podniecony a penis twardy jak skała. W końcu miało dojść do penetracji ale gdy założyłem prezerwatywe mój penis trochę opadł ale nie do konca poprostu nie byl juz taki sztywny kiedy chcialem w nią wejść nie mogłęm mój penis zginał sie przy wejśćiu a jej pochwa była ciasna ledwo wchodzil 2 palce. Nie mialem wczesniej problemow ze zwodem ale troche sie zalamalem moze za z pierwszym razem nie jest tak jak sie marzy. Jestem poczatkujacym i nie wiem czy tak zawsze jest za pierwszym razem czy moze to cos u mnie, mam nadzieje ze sie rozkrece i bede ostro jechal :P ale czy wam zdazyly sie podobne sytuacje?? Oprucz tego nie bylem skupiony az tak bardzo na seksie to chyba tez moglo na to wplynac?? Albo to przez prezerwatywe?? Prosze o pomoc

[ Dodano: Sob 10 Mar, 2007 ]
odswiezam

doni 

Wysłany: Nie 11 Mar, 2007   

Czasem tak bywa ze z poczatku, gdy sie ubiera penisa w prezerwatywe to nie jest taki twardy jak normalnie, dzieje sie tak dlatego ze po prostu nasz maly przyjaciel nie jest jeszcze do tego przyzwyczajony, bo jakby nie patrzec nie jest to naturalne, lecz cialo obce zakladane na malego, wiec nie ma sie co dziwic ze po prostu czasem mu to nie odpowiada z poczatku i lekko foszy, okazujac to wlasnie miedzy innymi w ten sposob ;) ale nie martw sie bo z czasem raczej napewno powinno to minac. No i oczywiscie podczas seksu powinienes sie na nim raczej skupic, chociaz jezeli skupisz sie za bardzo to.. pierwsza penetracja moze byc dosc krotka za pierwszym razem, ale i tym tez sie nie przejmuj :)
Miękkim raczej nie wchodz bo to zdecydowanie mniejsza przyjemnosc dla kobiety czuc takie klapniete miecho w sobie :P
A tak na marginesie to Twoja partnerka ile ma lat? jesli mozna wiedziec oczywiscie. Nie zapomnij tez ze kobieta takze musi byc dosc podniecona zeby i Jej latwiej bylo, wiec postaraj sie i o to :)

Gość

Wysłany: Nie 11 Mar, 2007   

Dzięki za porady, moja partnerka tez ma 16 ale podniecona była.

penis.com.pl
masturbator
michal27

Wysłany: Pią 23 Mar, 2007   

ja mam taki sam proble tylko ze nie zakladalem prezerwatywy... na poczatku bylo ok a gdy mialem wlozyc nagle zrobil sie miekki sflaczaly to mial byc moj pierwszy raz! nie wiem co robic! moze jestem chory?? prosze o pomoc!!

Toris

Wysłany: Sob 24 Mar, 2007   

spokojnie,to może byc normalne,jest to dla Was nowa sytuacja,pewnie trochę stresu macie,weźcie na luz,a najlepiej potraktujcie to śmiechem.jak macie empatyczną partnerkę i się za was weżmie to po paru chwilach spróbujecie jeszcze raz i będzie miło...

Odpowiedz do tematu