Ból w okolicach żołędzi |
Autor | Wiadomość |
noone666 Dołączył: 06 Mar 2007 Posty: 1 | Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 Ból w okolicach żołędzi |
|
| Witam.
Zaznacze, że przejrzałem sporo wątków ale taki problem się nie pojawił.
Od dość dawna zdarza mi się czasami po erekcji lub stosunku odczuwać ból penisa. Mniej więcej między żołędzą a dalszą częścią członka. Wrażenie jest takie jakby strasznie się chciało oddać mocz ale jest to niemożliwe, jakby pieczenie. Czasem odnoszę wrażenie jakby coś utknęło w cewce moczowej. Trwa niekiedy dość długo i jest strasznie nieprzyjemne, przechodzi najczęściej kiedy faktycznie naprawdę zachce się oddać mocz. Zauważyłem, że zdarza się częsciej wtedy gdy pije alkohol i poźniej mam wzwód lub uprawiam sex. Nie zdarza się to często (ostatnio jakieś 4 miesiące temu), ale zebrałem się wreszcie żeby coś z tym zrobić. Choć przyznam, że wizyta u lekarza trochę mnie peszy. Spotkał się ktoś kiedyś z podobnym problemem i mógłby coś napisać?
Pozdrawiam. | |
| |
 |
arewicz Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 1 | Wysłany: Sro 21 Mar, 2007 |
|
| Ja od ok. 2 tygodni mam ból (kłucie, pieczenie) gdzies wewnątrz penisa podczas erekcji. Także gdzieś mniej więcej pomiędzy żołędzią a dalszą częścią członka. Od czasu do czasu mnie też zaszczypie podczas oddawania moczu. Zamierzam iść do urologa, ale jeśli ktoś ma podobne objawy to proszę o wypowiedź. | |
| |
 |
chomik88p Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 3 | Wysłany: Nie 25 Mar, 2007 |
|
| Również mam podobny problem. Po wytrysku przez pare godzin utrzymuje się u mnie ból w cewce moczowej podobny do kłucia albo pieczenia. Po oddaniu moczu ból powoli odchodzi lecz powtarza się ten cykl za każdym razem.
Razem w połączeniu z tym występuje u mnie dość często ból penisa tak jakby po bokach i na samym dole pod jądrami. Czasem myślę, że to może być ból jąder.
P.s Jak ktoś może to niech odpowie mi na ten problem | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
jannnek1987 Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 2 Skąd: miasto | Wysłany: Czw 17 Maj, 2007 |
|
| przyłączam się, czasami tez tak mam niestety i to jest baardzo irytujace. Co to może być? i jak to wyleczyć? | |
| |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Czw 17 Maj, 2007 |
|
| Kurcze, trudno to zdjagnozować, ale mam pewną sugestię (choć to może akurat was nie dotyczyć).
Możecie miek piasek w nerkach, albo co gorzej kamienie.
Podczas oddawania moczu ten piasek przesuwa siępo cewce moczowej i jest wtedy straszne pieczenie.
Wiem to z własnego doświadczenia bo miałem piasek w nerkach bo robiłm perzeswietlenie, dostałem jakiś syrop i podczas sikania udało mi się wreszcie pozbyć tego piasku. Ale ból jest całkiem spory. A jeżeli ktoś ma kamyk to jeszcze gorzej. Zycze wam byście tego problemu nie mieli.
pozdro | |
| |
 |
jannnek1987 Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 2 Skąd: miasto | Wysłany: Sro 27 Cze, 2007 |
|
| Genralnie mozesz miec racje bo ja kiedys tez juz mialem kamien i mialem usuwany, tylko ze przez zabieg w szpitalu. Nawet najwiekszemu wrogowi nie zycze takiego bolu jaki ja przechodzilem zanim trafilem do szpitala. I mam nadzieje ze juz sie tam nie pojawie w tej sprawie.
Pozdrawiam | |
| |
 |
|