Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ból w okolicach żołędzi
Autor Wiadomość
noone666

Wysłany: Wto 06 Mar, 2007   Ból w okolicach żołędzi

Witam.

Zaznacze, że przejrzałem sporo wątków ale taki problem się nie pojawił.

Od dość dawna zdarza mi się czasami po erekcji lub stosunku odczuwać ból penisa. Mniej więcej między żołędzą a dalszą częścią członka. Wrażenie jest takie jakby strasznie się chciało oddać mocz ale jest to niemożliwe, jakby pieczenie. Czasem odnoszę wrażenie jakby coś utknęło w cewce moczowej. Trwa niekiedy dość długo i jest strasznie nieprzyjemne, przechodzi najczęściej kiedy faktycznie naprawdę zachce się oddać mocz. Zauważyłem, że zdarza się częsciej wtedy gdy pije alkohol i poźniej mam wzwód lub uprawiam sex. Nie zdarza się to często (ostatnio jakieś 4 miesiące temu), ale zebrałem się wreszcie żeby coś z tym zrobić. Choć przyznam, że wizyta u lekarza trochę mnie peszy. Spotkał się ktoś kiedyś z podobnym problemem i mógłby coś napisać?

Pozdrawiam.

arewicz

Wysłany: Sro 21 Mar, 2007   

Ja od ok. 2 tygodni mam ból (kłucie, pieczenie) gdzies wewnątrz penisa podczas erekcji. Także gdzieś mniej więcej pomiędzy żołędzią a dalszą częścią członka. Od czasu do czasu mnie też zaszczypie podczas oddawania moczu. Zamierzam iść do urologa, ale jeśli ktoś ma podobne objawy to proszę o wypowiedź.

chomik88p

Wysłany: Nie 25 Mar, 2007   

Również mam podobny problem. Po wytrysku przez pare godzin utrzymuje się u mnie ból w cewce moczowej podobny do kłucia albo pieczenia. Po oddaniu moczu ból powoli odchodzi lecz powtarza się ten cykl za każdym razem.

Razem w połączeniu z tym występuje u mnie dość często ból penisa tak jakby po bokach i na samym dole pod jądrami. Czasem myślę, że to może być ból jąder.

P.s Jak ktoś może to niech odpowie mi na ten problem

penis.com.pl
orgasm contol
jannnek1987 

Wysłany: Czw 17 Maj, 2007   

przyłączam się, czasami tez tak mam niestety i to jest baardzo irytujace. Co to może być? i jak to wyleczyć?

heroes84 

Wysłany: Czw 17 Maj, 2007   

Kurcze, trudno to zdjagnozować, ale mam pewną sugestię (choć to może akurat was nie dotyczyć).
Możecie miek piasek w nerkach, albo co gorzej kamienie.
Podczas oddawania moczu ten piasek przesuwa siępo cewce moczowej i jest wtedy straszne pieczenie.
Wiem to z własnego doświadczenia bo miałem piasek w nerkach bo robiłm perzeswietlenie, dostałem jakiś syrop i podczas sikania udało mi się wreszcie pozbyć tego piasku. Ale ból jest całkiem spory. A jeżeli ktoś ma kamyk to jeszcze gorzej. Zycze wam byście tego problemu nie mieli.
pozdro

jannnek1987 

Wysłany: Sro 27 Cze, 2007   

Genralnie mozesz miec racje bo ja kiedys tez juz mialem kamien i mialem usuwany, tylko ze przez zabieg w szpitalu. Nawet najwiekszemu wrogowi nie zycze takiego bolu jaki ja przechodzilem zanim trafilem do szpitala. I mam nadzieje ze juz sie tam nie pojawie w tej sprawie.

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu