Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jak smakuje cipka?
Autor Wiadomość
wstydniś

Wysłany: Sob 03 Mar, 2007   Jak smakuje cipka?

Witam,
jestem od roku z dziewczyną nasze życie sexualne zmierza w dobrym kierunku ale? no właśnie ale... próbowaliśmy już wiele rzeczy, na początku byłem chętny pytałem czy mogę zejść niżej :P ... powiedziała że jak będzie gotowa to mi powie. Czekałem i myślałem o tym więcej jak ona smakuje itp, śniło mi się nawet to że smakuje słonawo i że odrzuciło mnie że aż się obudziłem, gdy ona mi powiedziała że jest gotowa i chcę to ja już nie byłem taki pewny i gdy ona widziała moją nie pewność też jej się już odechciało, no i co ja mam zrobić? Chcę to dla niej zrobić bo ona tego chcę, ona też mi robi i to często, ale boję się a szczególnie tego śluzu.. jak on smakuje, nie chcę żebym w trakcie wzięło mnie obrzydzenie żeby jej nie było przykro, pomóżcie.
Z góry dzięki :)

Gość

Wysłany: Sob 03 Mar, 2007   

Jeśli masz opory to znaczy że jeszcze nie dorosłes do takiego spólkowania.Narmalnie to facet sie nie pyta czy mu pozwoli troche niżej tylko sam schodzi jesli sie partnerka nie broni .A broni sie tylko wtedy gdy nie jest gotowa na takie zabawy lub czuje że morze cie zrazic zapachem badz co bądz tak bardzi intymnych miejsc.Jaśli bedziecie gotowi to opory padna a Ty bedziesz lizał jej muszelkę jak najlepszy smakołyk ona zas bedzie sie wić z ekstazy.Ale nie śpiesz sie przed toba jeszcze wiele przyjemności.

wstydniś

Kiedyś o tym marzyłem ale teraz jakoś nie jestem w tej kwesti przekonany, i w dalszym ciągu nie dowiedziałem się jak smakuje kisiel? Co do pytania się to zależy od związku.

penis.com.pl
viamax
Gość

To zależy od smakosza ,mnie samo zliżanie sie do ... bardzo rajcuje tym samym i smakuje kisiel ,tak jest trzoszeczke słonowaty jak twój słuz przed wytryskiem.

aartii
[Usunięty]

A ja, w przeciwieństwie do Aleksandra13, nie wyobrażam sobie dotknięcia tego palcem, a co dopiero językiem (odruch wymiotny). Zatem, jak widzisz, opinie są skrajnie różne, rzecz gustu i nie będziesz znał swojego podejścia do tej kwestii zanim nie spróbujesz. I jeszcze rada: jeśli nie jesteś pewny, że tego chcesz, poczekaj.

caras

Wysłany: Nie 04 Mar, 2007   

mi ten smak nie przeszkadza ... jak laska zachowuje w tym miejscu czystyos .. to za dzuo nie poczujesz .. moze to lekkto slone bedzie i to wszystko ..

tylkoTwoja

Wysłany: Sob 10 Mar, 2007   

Ona pewnie nie chce byś to zrobił tylko dla niej a byś i Ty przy tym czerpał przyjemność.Ale gdy już sie przełamała to Twoja niepewność znowu skłoniła ją na przemyślenia.Teraz ciężko będzie Ci ją przekonać... pomimo że w podświadomości nadal tego chce to zawsze będzie się obawiała przykrej reakcji z Twojej strony .

diab3ł3k

Wysłany: Sob 10 Mar, 2007   

Witam
O ile Twoja dziewczyna nie ma bardzo obfitej wydzieliny, to nie powinno to stwarzać aż tak wielkiego "problemu smakowego". Można spróbować bezpośrednio po kąpieli (najlepiej wspólnej), chociaż jestem zdania, że powinno to nastąpić w wyniku spontanicznej reakcji obojga partnerów (czyli, że nie powinieneś zastanawiać się nad tym co będzie jak....). :wink: do it :twisted:

Strikerx 

Wysłany: Czw 15 Mar, 2007   odp

Heh jestem trochę w szoku bo gdy ja się tam bawie to nigdy nic tam nie czuje żadnego smaku czy coś albo jestem tak przejęty "robotą" że nie zwracam uwagi :)

Odpowiedz do tematu