Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem z..
Autor Wiadomość
master-piotr

Wysłany: Czw 15 Mar, 2007   Problem z..

mam taki o to problem , od jakiegos roku zauwazylem ze czasem jak sie wysikam , po paru minutach jak wykonuje jakis wysiłek np. niewiem wykonam skłon albo cos takiego to troche moze to smiesznie zabrzmi.. popuszczam moczu, nie sa to jakies wielkie ilosci [kropelka albo dwie] , zaczyna mnie to martwic szczegolnie ze dzisiaj siedzialem na krzesle i nagle poczulem ze "popuszczam" , zmartwielm sie bo niewykonywalem zadnych czynnosci , chyba ze sie zamyslilem xD i stracilem panowanie nad zwieraczem xD , podczas sikania niemam zadnych problemow , wazne jest tez to ze tak nie jest zawsze nie po kazdym sikaniu tak mam, tylko czasem. Wstydze sie isc z tym do lekarza , moze macie jakies rady co to mzoe byc ? a moze to normlane ?

ame

Wysłany: Czw 15 Mar, 2007   

normalne to to nie jest a przynajmniej nie brzmi jak normalne. rozumie ze wstydzisz sie iscz tym do lekarza ja pewnie tez bym przezywal taka ewentualna wizyte ale wydaje mi sie ze nie ma sie czego bac. lekarza obowiazyje tajemnica lekarska, lekarz tez czlowiek i pewnie bedzie to facet wiec wstyd zostal w domu. w koncu zycie jest takie ze prawie kazdy facet kiedys odwiedzi urologa ....... prostata

master-piotr

Wysłany: Pią 16 Mar, 2007   

ehh no niewiem :( , ja jestem jeszcze bardzo młody mam dopiero 19 lat ;/

[ Dodano: Pon 19 Mar, 2007 ]
czekam na dalsze komentarze moze ktos bedzie wiedzial, co mi jest :(

penis.com.pl
masturbator
Odpowiedz do tematu