Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     przedwczesny wytrysk
Autor Wiadomość
sendiplankton

Wysłany: Pią 25 Sie, 2006   przedwczesny wytrysk

Witam.Mam powazny problem z przedwczesnym wytrskem.Juz po 5 minutach seksu nie moge powstrzymac ejakulacji,co irytuje moja partnerke.Wiem ze na stronie dostepne sa cwiczenia poprawiajace ekrekcje,wiec moze ktos zna cos podobnego do kontroli wytrysku.Dzieki

fiteg

Wysłany: Pią 25 Sie, 2006   

Nooo...ja tez sie dołanczam do tej prośby...Tylko niech znajdą sie tutaj jakies sensowne i pouczające wypowiedzi...bo na tym forum jest za wiele osób które "udają ze sie znają". Bo duza czesc wypowiedzi to bezsensowne nabijanie sobie postów...albo chęć popularności...wiec czekam na wasze zdania na temat powstrzymania przedwczesnego wytrysku!

fiteg

aha i takie małe spostrzeżenie...nazwanie tego przedwczeznym wytryskiem jest błędem...Z przedwczesnym wytryskiem mamy do czynienia wówczas, kiedy do wytrysku dochodzi w kilka lub kilkanaście sekund przed rozpoczęciem aktu płciowego lub na początku jego trwania. Do wytrysku może dojść również, nawet na sam widok rozebranej partnerki. Przedwczesny wytrysk objawia się brakiem kontroli nad reakcjami z nadmierną wrażliwością pacjenta na dotyk lub bodźce zewnętrzne. W twoim przypadku chodzi o powstrzymanie/zapanowanie nad wyryskiem...prosze o wypowiedzi...

penis.com.pl
penilarge krem
fiteg

A ja dorzuce swoje skormne 3 grosze aby Ci pomóc:

SPOSOBY OPÓŹNIANIA PRZEDWCZESNEGO WYTRYSKU

Znanych jest kilkanaście metod powstrzymywania przedwczesnego wytrysku, polegają one na wyrobieniu nowego odruchu wytrysku, adekwatnego z oczekiwaniami partnerki. Oto niektóre z nich, naszym zdaniem najpopularniejsze:

*

stosowanie przed zbliżeniem płciowym alkoholu
*

metoda ucisku Mastersa and Johnsona
*

korzystanie z jednej lub nawet dwóch prezerwatyw na raz (W tej chwili są dostępne prezerwatywy nasączone środkiem znieczulającym)
*

masturbowanie się przed zbliżeniem (rozładowanie napięcia)
*

stosowanie leków
*

używanie kremów znieczulających miejscowo
*

iniekcje ze środków znieczulających
*

koncentrowanie się podczas stosunku na rzeczach z nim niezwiązanych, myślenie o przykrych sprawach, problemach
*

LIF 301 (nowość)
*

Metoda APE (Anti Premature Ejaculation)

fiteg

Metoda APE (Anti Premature Ejaculation)

Ta medota jest najskuteczniejsza i sam mozesz ją wprowadzic w zycie stosując przez kilka tygodni odpowiedni zestaw ćwiczeń...Ja nie wiem jak te ćwiczenia wyglądają więc licze na was ze ktos je dokładnie opisze...

marians

Wysłany: Sob 26 Sie, 2006   

Popieram apel Fitka, niech ktos cos napisze wiecej na temat tej terapii(Metoda APE (Anti Premature Ejaculation) bylbym bardzo wdzieczny
w in ternecie nic o tym nie znalazlem, ale za dlugo tez nie szukalem :P wiec moze jednak cos jest? Jesli ktos wie cos na ten temat to bardzo prosze aby napisal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

robes

Wysłany: Nie 04 Mar, 2007   

Moze tutaj jest cos o opoznieniu wytrysku: jak powstrzymac przedwczesny wytrysk

pajak12

Wysłany: Wto 13 Mar, 2007   

katowac sie jakimis przegietymi sposobami typu myslenie w czasie seksu o czyms zupelnie innym albo stosowanie kremow mejscowo znieczulających? Przeciez seks ma dawac przyjemnosc!
Polecam przede wszystkim sie wyluzowac i w miare mozliwosci uprawiac seks kilka razy dziennie ;) Po krotkim czasie zauwazycie znaczacą poprawę!
Ja to stosuje i jest ok :wink: Czasem mam taka sytuacje ze dluzszy czas nie mam mozliwosci uprawiac seksu z moja dziewczyna, to po takim okresie celibatu znów mam problem z wytrzymaniem, ale zwiekszenie czestotliwosci seksu pomaga! Polecam!

Odpowiedz do tematu