Plamki na penisie!! Foto!! |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Sro 24 Sty, 2007 Plamki na penisie!! Foto!! |
|
| Pare dni temu tuż po stosunku pojawiły sie na żołądziu czerwone plamki teraz sie rozprzestrzeniaja lekko swedzą. Mama stałą partnerke i od wielu miesiecy nic podobnego sie nie zażyło. Zamierzeam sie w przyszlym tygodniu wybrac do lekarza jednak do tego czasu chcial bym uslyszec czy to cos powaznego...uzywam clitimarol narazie bez skutecznie bo dopiero zaczolem.
a co do samego lekarza to musze odwiedzic rodzinnego ? zeby dostac skierowanie do wenerologa? znacie jakiegos publicznego wenerologa w łódzi? | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 25 Sty, 2007 |
|
| Do wenerologa nie potrzeba skierowania. Wenerologami są zwykle dermatolodzy, więc jest ich sporo. | |
| |
 |
Dariob5 Dołączył: 09 Gru 2006 Posty: 5 | Wysłany: Czw 01 Lut, 2007 Dot. |
|
| A może to grzybica?Albo tylko sie obtarł penis.A może partnerka miała coś na boku? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
diud Dołączył: 13 Lut 2007 Posty: 3 Skąd: polska | Wysłany: Sro 21 Lut, 2007 |
|
| witam!moj problem wyglada identycznie!!powiedz prosze czy byles z tym u lekarza??jesli tak to jaka byla diagnoza!niestety jestem za granicą i sam nie moge sie teraz wybrac do lekarza | |
| |
 |
facet2007 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 4 | Wysłany: Pią 09 Mar, 2007 Re: Plamki na penisie!! Foto!! |
|
| jul napisał/a: | Pare dni temu tuż po stosunku pojawiły sie na żołądziu czerwone plamki teraz sie rozprzestrzeniaja lekko swedzą. Mama stałą partnerke i od wielu miesiecy nic podobnego sie nie zażyło. Zamierzeam sie w przyszlym tygodniu wybrac do lekarza jednak do tego czasu chcial bym uslyszec czy to cos powaznego...uzywam clitimarol narazie bez skutecznie bo dopiero zaczolem.
[url=http://img155.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
a co do samego lekarza to musze odwiedzic rodzinnego ? zeby dostac skierowanie do wenerologa? znacie jakiegos publicznego wenerologa w łódzi? |
Co powiedział lekarz, jaka diagnoza ? | |
| |
 |
Puchatek21 Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 1 | Wysłany: Nie 11 Mar, 2007 |
|
| Ej ludzie plis powiedzcie co to bylo? Bo ja mam to samo i nie wiem czy isc do lekarza czy samo przjedzie!Prosze pomocy!!! | |
| |
 |
facet2007 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 4 | Wysłany: Wto 13 Mar, 2007 |
|
| To są tzw. drożdżaki, czyli grzybek. Lekarz powiedział, że niegroźne. Leczenie Clotrimazol + mydło Lubex do mycia | |
| |
 |
|