| Majty niezdrowe? |
| Autor | Wiadomość |
mateuszeq [Usunięty] | Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 Majty niezdrowe? |
|
| Siema, cos mi sie obilo o uszy, że te majtki:
są niezdrowe tak samo jak
Bo niby sie dżonderka nagrzewaja. Wiec ktora lepiej uzywac? | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 |
|
| po 1 bokserki sa lepsze, bo i ladniej wygladaja i sa wygodniejsze, ale to tylko moja opinia
ja i tak nosze tylko luzne bokserki. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 |
|
| | ja lubie takie jak te biale, nie slyszalem by byly niezdrowe ... :> | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 |
|
| | Generalnie jest tak, że niezdrowe są majtki bardzo obcisłe i wykonane ze sztucznych, nieprzewiewnych tkanin. Oba modele powyżej wyglądają ok. | |
| |
 |
snapee Dołączył: 27 Gru 2005 Posty: 126 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 26 Lut, 2007 |
|
| | ja wlasnie nie nawidze bokserek luznych , bo all ci lata raz a dwa masz wzwod i wszyscy to widza;/ | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Czw 01 Mar, 2007 |
|
| | ja tam lubie jak mi lata hihihi | |
| |
 |
penisinho Dołączył: 21 Cze 2006 Posty: 24 Skąd: z penisa | Wysłany: Pią 02 Mar, 2007 |
|
| ja też poza tym jak masz wzwód to wszyscy widza i fajnie ja sie tym chlubie niektóre laski widze że juz mokro mają | _________________ wal konia - będzie większy !!!!!! | |
| |
 |
Jarecki'ss 
Dołączył: 24 Lis 2006 Posty: 20 Skąd: Wrocek | Wysłany: Czw 08 Mar, 2007 |
|
| | tez slyszalem cos ze majtki nie sa zdrowe i takie tam ale nie czuje sie za wygodnie w bokserkach szczegolnie ze uprawiam sport i bokserki nie sa do tego najlepsze wiec kupuje slipki i szorty ale takie drozsze z lepszych bardziej przepuszaczajacych materialow bo to chyba temperatura jest tu najwiekszym problemem | |
| |
 |
| |