| gimnastyka penisa |
| Autor | Wiadomość |
penisinho Dołączył: 21 Cze 2006 Posty: 24 Skąd: z penisa | Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 gimnastyka penisa |
|
| mam problem otóż dziś postanowiłem sie pobawić moim penisem i powyginac go i kieyd był luźny (nie stał) to wyginałem go tak na boku ze miał prawie kat 90 stopni i troche mnie teraz boli ale nic strasznego czy mogło mi sie coś stać czy nie | _________________ wal konia - będzie większy !!!!!! | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 |
|
| No i zepsułeś swoją ulubioną zabawkę...
A na poważnie - poczekaj dzień, dwa. Jak dalej będzie boleć, to się będziesz mógł martwić. Na razie nie ma czym. | |
| |
 |
penisinho Dołączył: 21 Cze 2006 Posty: 24 Skąd: z penisa | Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 |
|
| ból jest co jakiś czas ale nie tak bardzo mocny a co do gimnastyki penisa to czy cos mozna sobie zrobic np. wyginajac pensa własnie w ten sposób ze cczesc stoi prostopadle do ciałą a druga czesc równolegle chyba nic nie | _________________ wal konia - będzie większy !!!!!! | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
mlody Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 16 | Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 |
|
| Ja tak czesto robi i nic mi nie jest | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 |
|
| | Raczej nic się nie stanie, ale jak masz wątpliwości, to lepiej tak nie rób... | |
| |
 |
| |