Co mam robić-stulejka |
Autor | Wiadomość |
kuku91 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 6 | Wysłany: Wto 27 Lut, 2007 Co mam robić-stulejka |
|
| Witam!
mam taki problem mianowicie niewim czy mam problem ze stulejka czy nie.
jak mój mały jest w zwodzie to moge samemu sciagnac skóre ale szczypie przez około 1min a potem przestaje. czy jest ok czy nie?? mam dac fote?? | |
| |
|
harold mckee
Wiek: 35 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 27 Lut, 2007 |
|
| fotka wiele wyjasni .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
|
kuku91 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 6 | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
harold mckee
Wiek: 35 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 28 Lut, 2007 |
|
| moim zdaniem jest to krotkie wedzidelko, ale to tylko moje zdanie, moge sie mylic ... z tego co wiem to zabieg kosztuje ~200 zl | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
|
kuku91 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 6 | Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 |
|
| Nic juz wiecej nie powie... prosze bo niewiem czy wszystko jest ok. | |
| |
|
Noil [Usunięty] | Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 |
|
| Nie jest ok... to jest stulejka, no niestety jest to u Ciebie połączone ze zbyt krótkim wędzidełkiem. Napatrzyłem się na takie coś przez lata, idź z tym do urologa. | |
| |
|
|
| O kurde.... aco sie stanie jeżeli tego niezrobie a będe uprawiał seks? i moje następne pytanie czy mógłby ktoś dać jakies foty ...... jak wygląda penis po takim zabiegu?? | |
| |
|
harold mckee
Wiek: 35 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 |
|
| problemy ze wspolzyciem - pojawiajacy sie bol | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
|
|
| harold mckee napisał/a: | problemy ze wspolzyciem - pojawiajacy sie bol |
W najlepszym przypadku... może się też zdarzyć, że napletek pęknie. Przed operacyjnym usunięciem stulejki, mnie się zdarzył przypadek, kiedy po odprowadzeniu napletka poza główkę penisa, w momencie gdy doszło do orgazmu, skóra po prostu pękła, pojawiła się rana o długości 1 centymetra biegnąca wzdłuż penisa. Stulejkę należy jak najszybciej usunąć. Współżycie w takich przypadkach może się okazać niemożliwe, lub przynajmniej niezwykle bolesne. | |
| |
|
|
| aha.. dzieki za odpowiedzi ale jeszcze tylko chciałbym zobaczyć fotki po zabiegu... jak wygląda penis i po jakim czasie można sie masturbować czy tez uprawiać seks?? | |
| |
|
|
| Blizny wyglądają różnie w zależności od wielkości zabiegu. Po usunięciu stulejki należy się pożegnać z masturbacją na około 3-5 tygodni, aż wszystko samo się zagoi. Potem to masturbacja jest nawet wskazana, gdyż blizny mają to do siebie, że nie rozciągane kurczą się. | |
| |
|
kuku91 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 6 | Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 |
|
| ...a jeszcze takie pytanie.. czy to co mnie czeka to jest coś takiego że grzyba będe miał na wieszchu podczas spoczynku?? czy o co tu chodzi. Co sie będzei działo w spoczynku??.. ??
no może to jakies amatroskie pytanie ale bardzo sie tym przejołem wkońcu to nasze najcenniejsze narzędzie. | |
| |
|
Noil [Usunięty] | Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 |
|
| Jak mówiłem to wszystko zależy od samego zabiegu. W przypadkach niewielkie stulejki, zwykle usuwany jest fragment napletka, tak że pozostała część nadal chroni żołądź. W innych przypadkach usuwa się cały napletek i wtedy już zawsze będzie na wierzchu. To już zależy od tego jak uzna lekarz. W moim przypadku było to usunięcie jedynie fragmentu. | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
|