| Czy ktoś z was to robił? |
| Autor | Wiadomość |
mlody Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 16 | Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 Czy ktoś z was to robił? |
|
| | Czy upraiwał ktoś z was autofellatio? Jeśli nie to co o tym sądzicie? | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 |
|
| Myślę, że to dość trudna sztuka... Gdybym umiał, to pewnie bym to robił od czasu do czasu | |
| |
 |
qtasek Wiek: 34 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 |
|
| | Żeby nie robic nowego tematu . Wie ktoś moze dokladniej co to jest feet work . wiem ze polega to na masturbacji partnera stopami a moze wie ktos cos dokładniej ? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 20 Lut, 2007 Re: Czy ktoś z was to robił? |
|
| | mlody napisał/a: | | Czy upraiwał ktoś z was autofellatio? Jeśli nie to co o tym sądzicie? |
a co to jest ? :] | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
tomek333 
Wiek: 41 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Wto 20 Lut, 2007 Re: Czy ktoś z was to robił? |
|
| | harold mckee napisał/a: | | mlody napisał/a: | | Czy upraiwał ktoś z was autofellatio? Jeśli nie to co o tym sądzicie? |
a co to jest ? :] |
To jest samozaspakajanie czyli sam sobie loda robisz | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 21 Lut, 2007 |
|
| niestety nie udalo mi sie .. albo stety | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 |
|
| Nie, chociaż może spróbuję????
Dlaczego nie........... | |
| |
 |
patrycja_mary 
Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 46 | Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 |
|
| | daniel napisał/a: | Nie, chociaż może spróbuję????
Dlaczego nie........... |
a jak ty to chcesz zrobic?bo ja sie nad tym grubo zastanawiam,trzeba sobie zebra wyciac?czy jak? | _________________ Już nic nie będzie takie samo... | |
| |
 |
Malebolgia Wiek: 38 Dołączył: 24 Lut 2007 Posty: 4 | Wysłany: Wto 27 Lut, 2007 |
|
| | patrycja_mary napisał/a: | | daniel napisał/a: | Nie, chociaż może spróbuję????
Dlaczego nie........... |
a jak ty to chcesz zrobic?bo ja sie nad tym grubo zastanawiam,trzeba sobie zebra wyciac?czy jak? |
hahaha
no nie powiem, kiedyś się nad tym zastanawiałem, ale trzeba być niesamowicie giętkim, aby tego dokonać, dobrze jest być "sowicie obdarzonym" przez naturę | |
| |
 |
mlody Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 16 | Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 |
|
| Ja to czasem robię Rzadko, tylko jak naprawde jestem mocno napalony. Jest super sprawa tylko troche kac moralny... To chyba nie jest jakieś zbocznie, prawda? | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 |
|
| | mlody napisał/a: | To chyba nie jest jakieś zbocznie, prawda? |
Nie jest A gibkości zazdroszczę Umiesz wziąć do buzi całą żołądź? | |
| |
 |
Pak Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 6 | Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 |
|
| | To dobrze ze to nie jest zboczeniem ^^ Moj maly ma 14-15cm i na spoko moge zrobic z nim prawie co chce, a jak moge to korzystam, nie?:D | |
| |
 |
doni 
Wiek: 38 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 41 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 |
|
| ja probowalem ale niestety az tak gietki nie jestem | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Pak Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 6 | Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 |
|
| Mi nie udalo sie za pierwszym razem, musialem troszke porpobowac i sie porozciagac Elementem przelomowym bylo to jak zrobilem na stojaco mostek i cos mi chrupnela miedzy lopatkami Od tego momentu wychodzi mi za kazdym razem ^^ | |
| |
 |
mlody Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 16 | Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 |
|
| Jak jestem dobrze porozciagany, to nawet do polowy da rade Ale najlepiej jest i tak bawic sie wedzidełkiem | |
| |
 |
| |