Golenie miejsc intymnych. |
Autor | Wiadomość |
wstydniś Wiek: 36 Dołączył: 03 Mar 2007 Posty: 9 | Wysłany: Sob 03 Mar, 2007 Golenie miejsc intymnych. |
|
| Jak ogolić moszne? Boję się ją ogolić bo wydaje się że ta skórka jest cienka i łatwo ją przeciąć. Co sądzicie na temat kremów do depilacji? Lepiej maszynko elek. czy z ostrzami?
Z góry dzięki | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 03 Mar, 2007 |
|
| Ten temat był już na forum wcześniej poszukaj. | |
| |
 |
wstydniś Wiek: 36 Dołączył: 03 Mar 2007 Posty: 9 | Wysłany: Sob 03 Mar, 2007 |
|
| Szukałem to wyskoczyło mi tylko golenie twarzy i hrostki. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Sob 03 Mar, 2007 |
|
| Kiedy już odpowiesz sobie na pytanie, po co chcesz to golić, to chyba najlepsze są maszynki z ostrzami, ale musisz być delikatny. Golić jest najlepiej, kiedy moszna jest jak najbardziej rozluźniona, czyli np. po gorącej kąpieli. Kremy do depilacji to metoda droższa i bardziej ryzykowna, wszak substancje te mają silne działanie i łatwo jest o podrażnienie lub reakcję alergiczną. Pozdrawiam. | |
| |
 |
wstydniś Wiek: 36 Dołączył: 03 Mar 2007 Posty: 9 | Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 |
|
| Dzięki. | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 |
|
| Ogolilem sobie wlosy lonowe na 0 - co za blad! juz na pewni nigdy tego nie zrobie - nie dosc ze mi sie nie podoba to jeszcze swedzi i wgl....... no ale tak na kilka mm to spox | |
| |
 |
doni 
Wiek: 37 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 41 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 |
|
| ja wczesniej sobie przycinalem na tak kilka mm ale w koncu moja panna mi powiedziala zebym sobie zgolil na 0 no a czego nie robi sie dla kobiet heh no i teraz jak juz sobie gole na 0 jakis czas to zaczyna mi sie to podobac ze taki gladziutki i w ogole, tylko ze te wloski agrr... czemu one tak szybko odrastaja.. :< ale jakos daje rade z poczatku mialem tez problem z krostami jak golilem tam wloski ale trening czyni mistrza i teraz to juz praktycznie ich nie ma.
A z goleniem moszny to juz wcale problemow nie mialem. Skora tam az taka cienka nie jest, jajka Ci sie nie wyleja i co to przeciecia jej to jak nie jezdzisz ostrzami w zlym kierunku (np poziomo ) to raczej nie powinienes przeciac, przynajmniej mi sie to jeszcze nie zdarzylo.
Najlepiej nie uzywac jednorazowek tylko czegos troche lepszego, np mach 3 Turbo, sam uzywam i nie narzekam. Najlepiej wlasnie zeby byly 3 ostrza i pasek.
Do tego balsam po goleniu, osobiscie uzywam takze Gillette balsamu do skory wrazliwej i moge go polecic i tak jak wczesniej bylo pisane.. skora powinna byc rozluzniona, najlepiej po goracej kapieli a jak nie to przemyj chociaz same jajka kilka razy pod ciepla woda zeby sie rozluznily pozniej po goleniu ewentualnie mozesz jeszcze przeplukac je zimna woda zeby pory na skorze sie zamknely no i na koniec wcieramy balsamik i wsio elegancko
Kremy do depilacji wychodza naprawde dosc sporo drozej i do golenia samych jajek hmm.. raczej nie potrzebne, lepiej zaopatrzyc sie w dobry balsamik. Maszynka elektryczna tez raczej odpada, przynajmniej jak dla mnie.. jakos nie mam do niej zaufania
Powodzenia | | |
| |
 |
wstydniś Wiek: 36 Dołączył: 03 Mar 2007 Posty: 9 | Wysłany: Sob 10 Mar, 2007 |
|
| Ooo i o to mi chodziło, dzięki wielkie! | |
| |
 |
ziom88 Dołączył: 02 Mar 2006 Posty: 1 | Wysłany: Czw 15 Mar, 2007 |
|
| ja to biorę maszynke do golenia taką jak do włosów i jade po całości i jest gładziutko i milutko ;) na początku swędzi ale potem naprawde fajnie to wygląda | |
| |
 |
doni 
Wiek: 37 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 41 Skąd: Zabrze | Wysłany: Nie 18 Mar, 2007 |
|
| taka maszynka do golenia glowy? a da sie taka zwykla maszynka do strzyzenia zjechac na 0 ? ;x zeby bylo tak gladko jak po goleniu maszynka do golenia jakas dobra? | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 21 Mar, 2007 odp |
|
| doni napisał/a: | taka maszynka do golenia glowy? a da sie taka zwykla maszynka do strzyzenia zjechac na 0 ? ;x zeby bylo tak gladko jak po goleniu maszynka do golenia jakas dobra? |
Taka do włosów na 0 chyba sie nie da. Sam takiej używam i na maksa mogę chyba na 1mm tak że zostają "kiełki" | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 |
|
| Ze cztery tygodnie temu sam ogoliłem mosznę na zero. Włoski nad penisem zostawiłem tak na 3 minimetry. dziewczyna mnie do tego namówiła, bo bardzo lubi ssać moje jądra. Troche gryzą jak odrastają ale bardzo to mi sie podoba i teraz juz bede golić
Co do techniki, to maszynka do golenia i pianka:) i bez żadnego zacięcia:)
Pozdro | |
| |
 |
adi86 [Usunięty] | Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007 |
|
| ja sobie gole jajka zawsze podczas kąpieli. doprowadzam do wzwodu i jednocześnie jajka mi sztywnieją i robią się na kulkę i wtedy jest łatwo golić. oczywiście nakładam żel do golenia i maszynką zwykłą gole, a potem smaruje balsamem po goleniu i są gładziutkie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
myopic 
Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 101 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| Ja do depilacji używam kremu Veet. Świetny. Goli bardzo dokładnie. Polecam | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| nie polecam kremu veet nie dosc że dostalam uczulenie to nie usuną wszystkich włosków widac zależy od skury i włosków | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
|