| Mam Poważny problem FOTO | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | kolega1988 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 04 Mar, 2007   Mam Poważny problem FOTO |   
 |                                              | 
 |                                              | Wiec... Niewiem dokladnie co to moze byc... Prosze Was o jakies informacje... i do jakiego lekarza sie mam kierowac..  POMOCY!! Z góry dzieki. 

| Zdjęcie(9).jpg Pen mi sie zagina na dol .... to cos sie strasznie naciaga.. (boli czasem)
 |  
		|  |  
		| Plik ściągnięto 11881 raz(y) 13,71 KB |  

| Zdjęcie(10).jpg To jest wiazadlo czy stulejka?
 |  
		|  |  
		| Plik ściągnięto 11838 raz(y) 17,13 KB |  

| Zdjęcie(11).jpg Co to za falda skory?
 |  
		|  |  
		| Plik ściągnięto 11816 raz(y) 14,23 KB |  
 |                                              | _________________ I Hate This Shit
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Pak 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 |   
 |                                              | Ja tam sie do konca nie znam ale hen hen w tyl jak bylem jeszcze "maly" mialem cos podbnego... Ale przy masturbacji jednego dnia przesadzilem i musialem cos nadwyrezyc czy cos takiego i po bolesnych 2 dniach 3 dnia zauwazylem ze juz nie boli i penis wyglada normalnie  Ale nie wiem czy to ten sam przypadek i moze lepiej zglos sie do lekarza rodzinnego. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | adadverts   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 07 Mar, 2007 |   
 |                                              | Wygląda na krótkie wędzidełko. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | epsknaps 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 11 Mar, 2007 |   
 |                                              | no...mam pytanie....jezeli mam cos podobnego.....i tez sie sciaga w dół......ale mnie nie boli......no chyba ze na chama..... 
 moze byc to niebezpieczne podczas stosunku??
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Noil [Usunięty]

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 11 Mar, 2007 |   
 |                                              | W czasie stosunku wędzidełko może się zerwać, skóra tam jest bardzo wrażliwa i delikatna. Zabliźnianie się rany, może powodować skracanie się wędzidełka. Taka dolegliwość zwykle jest leczona chirurgicznie. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | epsknaps 

|                                              | to co na zabieg :/ :/.......a wlasnie wedzidelko ..nie rozciaga sie?? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Noil [Usunięty]

|                                              | Każda część ciała ma ograniczony zakres rozciągalności. Ja już z wędzidełkiem problemu nie mam  ciach-ciach, 4 tygodnie gojenia i mam spokój. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | usg10 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 15 Mar, 2007 |   
 |                                              | gosciu wszystko jest ok  jest przepracowany , rób to delikatniej.Wędzidełko i napletek jest ok |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |