| Czekolada do ciała? |
| Autor | Wiadomość |
dick.ens Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 67 | Wysłany: Czw 01 Mar, 2007 Czekolada do ciała? |
|
| Witam
Korzystaliscie kiedys ze specjalnych farb jadalnych do ciala?
Jak uwarzacie/lub jakie urzywacie - specjalne czekolady do ciala za 50zl i farby za taka sama cene czy macie jakies inne sposoby?
Ciekaw jestem Waszych dośwwiadczen z tym.
Warto tak eksperymentowac? (po co pytam)
A osobiscie spytam - skad zaopatrujecie sie w takie "farbki" - chodzi o cos plynego, troche gestego i jadalnego do zlizywania....mmm.... Ja mam zamiar sprobowac tego dopiero - wiec wypowiadajcie sie | |
| |
 |
chlopak_dojrzewa Dołączył: 05 Cze 2006 Posty: 20 | Wysłany: Czw 01 Mar, 2007 |
|
| | Brawo.... najlpiej wlej w siebie cala chemie....... i umieraj mlodo | |
| |
 |
dick.ens Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 67 | Wysłany: Czw 01 Mar, 2007 |
|
| dlaczego chemie? Przy odrobinie fantazji można sobie radzic. Np. bita śmietana. I tak jesz np z tortem czy deserami... wiec czemu ich nie zjesc w taki sposob? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Czw 01 Mar, 2007 |
|
| dick.ens on chyba zrozumial ze ty mowisz o noramlnych farbach do malowania scian dlatego sie tak obuzyl ..hehe
ja akurat slyszalem o takich rzeczach ale nie mam pojecia gdzie je mozna kupic..sexshop? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 01 Mar, 2007 |
|
| polecam bita śmietane- najlepiej w takiej tubie można ładnie nałożyc:)do tego jakies owoce wisnie czeresnie w lata a w zime ananasy brzoskwinie z puszki i można też troche pokrojonej w kostki galaretki
co do czekolady to nie jestem pewna ale chyba jak po rozpuszczeniu normalnej doda sie mleka to bedzie gesta ale nie stwardnieje nawet po wystygnieciu ale można użyc czekolady do kanapek albo masła orzechowego albo jakiegos dzemu komfitur fajne sa też podobno jadalne majtki-w sex shopie
życze milej-ostrej-goracej niezapomnianej zabawy | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
| |