Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wasz pierwszy raz
Autor Wiadomość
Tajniak

Wysłany: Nie 25 Lut, 2007   Wasz pierwszy raz

Czesc mam pytanie jak wygladal Wasz pierwszy raz? Ja niestety dobijam do 20 i nie mialem tej przyjemnosci bo moje poprzednie dziewczyny jak to ujely " nie byly gotowe" a ja nie nalegalem. Niestety teraz jestem za granica a tutaj sprawa wyglada powaznie bo laski sie sypia jak maja 14/15 lat i w wieku 17 sa juz super doswiadczone wiec powinienem sie jakos nastawiac na inicjacyjna porazke czy co??

adadverts 

Wysłany: Nie 25 Lut, 2007   

Zaczynają w wieku 14 lat, w wieku 17 lat są już super doświadczone, a w wieku 30 lat umierają na AIDS. Ogólnie rzecz biorąc - odradzam takie dziewczyny :?

Tajniak

Wiesz ona nie ma na czole napisane kiedy zaczela itp ale tutaj poprostu panuje moda na jedno wielkie rzni.... sie;/ a w ogole to nie odpowiedz na moje pytanie :D ale thx

penis.com.pl
viamax
adadverts 

No cóż - szukaj takiej dziewczyny, która ci pasuje... Sadzę, że i za granicą można znaleźć egzemplarze jeśli nie nowe, to chociaż takie z małym przebiegiem :wink:

Ale powtórzę - z dwojga złego to już lepiej być 20-letnim prawiczkiem niż hiv-pozytywnym.

Fantom17

Wysłany: Sro 28 Lut, 2007   

adadvert no przeciez nie kazda panna ktora rozpoczela wczesnie wspolzycie musi miec HIVa.

dick.ens

Fantom17 napisał/a:
adadvert no przeciez nie kazda panna ktora rozpoczela wczesnie wspolzycie musi miec HIVa.

Ale szanse na pewno znacznie większe. Skoro od 15 zaczynaja, majac 17 super doswiadczone - znaczy ze skacza z lozka do lozka. Zaliczaja dziesiatki facetow - wiec szansa spora. Jak dla mnie to zdziry - nie dziewczyny (w normalnym i pozytywnym tego slowa znaczeniu)

Fantom17

wiesz super doswiadczone czyli odrazu skacza z łozka do łozka? to chyba nie zawsze tak dziala...a moze poprostu autor tematu przesadzil z tymi super doswiadczonymi no ale kazdy ma w koncu wlasne zdanie i poglady na dane tematy.

Peace

paulinka 

dick.ens napisał/a:
Ale szanse na pewno znacznie większe. Skoro od 15 zaczynaja, majac 17 super doswiadczone - znaczy ze skacza z lozka do lozka. Zaliczaja dziesiatki facetow - wiec szansa spora. Jak dla mnie to zdziry - nie dziewczyny (w normalnym i pozytywnym tego slowa znaczeniu)

JA PO TYM JAK MIALAM 2 PARTNERÓW UWAŻALAM SIE ZA DOSWIADCZONA BYLAM Z CHLOPAKIEM 2 LATA A ŻE TO TAK DŁUGO TRFAŁO ŻEBY SIE NIE NUDZIC SPEŁNIALAM WSZYSTKIR SWOJE FANTAZJE GOGO TO TO ZOBACZYLAM Z NECIE CZY KOLEŻANKA LUB KOLEGO OPOWIEDZIAŁ WIEC MOIM ZDANIE DOSWIIADCZENIE NIE ZALEŻY OD ILOSC ALE OD JAKOSC I CZASU CO Z TEGO ŻE JAKAS PANNA -A ZNAM TAKIE- SYPIA CO IMPREZKA Z INNYM ALE TAK NAPRAWDE DLA ŻADNEGO NIE JEST ONA ZBYT DOBRA NAJCZESCIEJ JEST PIJANA ROZKRACZY SIE I TYLE I TO MA BYC FAJNY SEX TAK MA SIE OBJAWIAC DOSWIADCZENIE NIE WIEM MOŻE JESTEM DZIWNA INNA ALE DLA MNIE TO NIE TAK
A CO DO HIV TO JEŻELI DZIEWCZYNA MA 15 LAT I STAŁEGO PARTNERA NAWET JAK SIE Z NIM ROZSTANIE I SZUKA ZWIAZKU A NIE PRZELOTNYCH ROMANSÓW ORAZ SIE ZABEZPIECZA RYZYKO ZARAŻENIA TAM WURUSEM JAK I WIELOMA INNYMI JEST NIEJSZE NAWET GDY DZIEWCZYNA MA 20 LAT JAK ZACZNIE WSPUŁŻYC ALE NIGDY NIE BYLA W ZWIAZKU NIE CHCE TEGO A JAK RAZ SIE POKOCHALA CHCE WIECEJ ALE PONIEWAŻ WCZESCIEJ CALOWALA SIE Z WIELOMA INNYMI TO TERAZ BEDZIE SIE KOCHAC Z WIELOMA INNYMI A NIE KAŻDY MUSI MIEC ZAWSZE PRZY SOBIE ZABEZPIECZENIE WIEC RYZYKA NIE ZALEŻY OD WIEKU ALE OD TEGO CO MA SIE W GŁOWIE I CZY SIE MYSLI ZANIM SIE COS ZROBI!!!

[ Dodano: Sro 28 Lut, 2007 ]
sorki za błedy ale jestem zmeczona mam dysleksje i jeszcze sie zdenerwowalam!!!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Odpowiedz do tematu