| temat troche inny :) |
| Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 22 Lut, 2007 temat troche inny :) |
|
| Jak spędzacie czas ze swoją dziewczyną żeby pozbyć się nudy i rutyny?Próbowałem już kilku rzeczy typu basen łyżwy itp. Czekam na wasze odp | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 |
|
| Mi się nigdy z dziewczyną nie nudziło... Może dlatego że często je zmieniałem? Nie miałem okazji jeszcze popaść w rutynę | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 |
|
| | adadverts napisał/a: | Mi się nigdy z dziewczyną nie nudziło... Może dlatego że często je zmieniałem? Nie miałem okazji jeszcze popaść w rutynę |
no to zes mu pomogl jak nie wiem co ... ech | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 |
|
| | Cytat: | | no to zes mu pomogl jak nie wiem co ... ech |
A Ty to dopiero | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 |
|
| | mnie ostatnio z moim Partnerem niezbyt dobrze się układa... może dlatego, że spędzamy ze sobą za mało czasu... | |
| |
 |
mary jane lu 
Dołączył: 24 Lut 2007 Posty: 24 | Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 |
|
| | adadverts napisał/a: | Mi się nigdy z dziewczyną nie nudziło... Może dlatego że często je zmieniałem? Nie miałem okazji jeszcze popaść w rutynę |
to dopiero rozwiazanie...
[ Dodano: Sob 24 Lut, 2007 ]
| Bruno Pelletier napisał/a: | | mnie ostatnio z moim Partnerem niezbyt dobrze się układa... może dlatego, że spędzamy ze sobą za mało czasu... |
współczuje,ale nie martw się,będzie lepiej-no chyba... | _________________
| |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 |
|
| teraz zima nie wiem grdzie mieszkasz ja ostatnio polubilam łżwy oprucz tego spacerek w nowe mniejsce do parku lasu lub po prostu na miasto wypad do pubu restauracji pograc w bilarda lotki kregle piłkarzyki połazic po sklepach isc na basen solarium siłownie do sauny jackuzy(nie wiem jak sie pisze dżakuzi )
isc na masarz zrobic masach w domu jak jest śnieg ulepic bałwana isc na sanki narty pograc w karty warcaby ugotowac cos razem albo isc do restauracji przejsc sie do kina teatru cyrku zoo wesołego miasteczka obajrzec jakis fajny film z wypozyczalni albo ściagnac cos z neta lub wszystko co zwiazane z erotyka jakis wspulny prysznic lub kapiel w jakas gre na rozbierane np.karty lub po prostu zwyczajnie sie kochac:P:P:P mam nadzieje że chociaż troche nie bedziesz sie z nia nudzil a jeszcze jakies koncerty dyskoteki albo tance w domu jakis striptiz dla partnera | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
| |