Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     temat troche inny :)
Autor Wiadomość
Strikerx 

Wysłany: Czw 22 Lut, 2007   temat troche inny :)

Jak spędzacie czas ze swoją dziewczyną żeby pozbyć się nudy i rutyny?Próbowałem już kilku rzeczy typu basen łyżwy itp. Czekam na wasze odp :)

adadverts 

Wysłany: Pią 23 Lut, 2007   

Mi się nigdy z dziewczyną nie nudziło... Może dlatego że często je zmieniałem? Nie miałem okazji jeszcze popaść w rutynę :P

harold mckee 

adadverts napisał/a:
Mi się nigdy z dziewczyną nie nudziło... Może dlatego że często je zmieniałem? Nie miałem okazji jeszcze popaść w rutynę :P

no to zes mu pomogl jak nie wiem co ... ech

penis.com.pl
andropenis
adadverts 

Cytat:
no to zes mu pomogl jak nie wiem co ... ech

A Ty to dopiero 8)

Bruno Pelletier

Wysłany: Sob 24 Lut, 2007   

mnie ostatnio z moim Partnerem niezbyt dobrze się układa... może dlatego, że spędzamy ze sobą za mało czasu...

mary jane lu

Wysłany: Sob 24 Lut, 2007   

adadverts napisał/a:

to dopiero rozwiazanie... :)

[ Dodano: Sob 24 Lut, 2007 ]
Bruno Pelletier napisał/a:
mnie ostatnio z moim Partnerem niezbyt dobrze się układa... może dlatego, że spędzamy ze sobą za mało czasu...

współczuje,ale nie martw się,będzie lepiej-no chyba...

paulinka 

Wysłany: Nie 25 Lut, 2007   

teraz zima nie wiem grdzie mieszkasz ja ostatnio polubilam łżwy :) oprucz tego spacerek w nowe mniejsce do parku lasu lub po prostu na miasto wypad do pubu restauracji pograc w bilarda lotki kregle piłkarzyki połazic po sklepach isc na basen solarium siłownie do sauny jackuzy(nie wiem jak sie pisze :P dżakuzi :P )
isc na masarz zrobic masach w domu :P jak jest śnieg ulepic bałwana isc na sanki narty pograc w karty warcaby ugotowac cos razem albo isc do restauracji przejsc sie do kina teatru cyrku zoo wesołego miasteczka obajrzec jakis fajny film z wypozyczalni albo ściagnac cos z neta lub wszystko co zwiazane z erotyka jakis wspulny prysznic lub kapiel w jakas gre na rozbierane np.karty lub po prostu zwyczajnie sie kochac:P:P:P mam nadzieje że chociaż troche nie bedziesz sie z nia nudzil :) a jeszcze jakies koncerty dyskoteki albo tance w domu jakis striptiz dla partnera :)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Odpowiedz do tematu