| Golenie zarostu na twarzy,,,,, |
| Autor | Wiadomość |
chlopak_dojrzewa Dołączył: 05 Cze 2006 Posty: 20 | Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 Golenie zarostu na twarzy,,,,, |
|
| Siemka... juz kiedys poruszalem ten temat ale nie otrzymalem konkretnej odpowiedzi....
Mam takie pytanie...
Strasznie mi zalezy zeby miec zarost na twarzy ( ale taki juz pozadny ... ciemne wlosy a nie jakis j***y meszek) Wiec moje pytanie polega na tym... czy jest mozliwosc przyspieszenia wzrostu zarostu na twrazy,,,,, nie wiem czy golic sie bez pianki czy z pianka plz HELP!!
***a mam prawie 16 lat***** | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 |
|
| Nie da się przyspieszyć "wzrostu zarostu". On sobie sam urośnie, kiedy uzna za stosowne. Jeśli masz już cokolwiek do golenia (mogą być jasne włoski, ale przynajmniej grubsze i długie, a nie żaden niewidoczny meszek), to możesz to ogolić raz/dwa razy w tygodniu.
Więcej nic nie poradzisz - w twoim wieku to jeszcze zwykle za wcześnie na zarost. | |
| |
 |
chlopak_dojrzewa Dołączył: 05 Cze 2006 Posty: 20 | Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 |
|
| Ok dzieki.... A ty ile miales lat jak musiales sie zaczac golic czesciej i zaczely sie pojawiaac czarne wlosy takie jak u doroslego faceta?? ) | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 |
|
| Z tego co pamiętam to było to 18-19 lat.
Ale do dzisiaj nie mam zbyt bujnego zarostu. Kwestia genów... | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 |
|
| | Wita. ciesz sie ze nie masz zarostu na twarzy, Ja teraz mam 17 lat a od 1,5 roku musze sie golić codziennie, a to jest denerwujące. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 |
|
| zarost jest fajny, bardzo mi sie podoba | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 |
|
| jeszcze pozniej bedziesz zalowal ze masz ten zarost,bo bedziesz wstawal i codziennie rano trzeba sie bedzie ogolic, ja mam 18 lat i co prawda musze sie golic co 4 dni bo potem mam juz za dlugie te wlosy ale i tak strasznie mnie to irytuje
ZAROSTOWI MOWIE NIE! | |
| |
 |
Georgx4 
Wiek: 37 Dołączył: 30 Sty 2007 Posty: 125 Skąd: Ziema | Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 |
|
| | Fantom17 zgadzam sie z Toba ja jestem troche starszy od Ciebie i gole sie codziennie albo co drugi dzien i mnie wrecz kur***a bierze kiedys lbialem sie golic ale od kiedy czesto sie gole mam tego po dziurki w noscie | _________________ żyj tak abyś niczego nigdy nie żałował. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 |
|
| narzekacie ja tam to lubie gole sie co drugi dzien mam 18 lat hehe, kiedy to robie i widze sie w lustrze to od razu dodaje mi to, moze to glupie ale tak jest, meskosci | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 |
|
| oj, oj, oj
ja tam niecierpię sie golić...
poza tym nie przepadam za zarośniętymi kolesiami | |
| |
 |
chlopak_dojrzewa Dołączył: 05 Cze 2006 Posty: 20 | Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 |
|
| A mam pytanie co do Golarek....
czy jest jaka roznica miedzy Gilet for Woman i giletter for man.......
Czy jak bede sie golic for man to syzbciej zaczna odrasatc...
czy jalk woman??? | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 |
|
| | Cytat: | | czy jest jaka roznica miedzy Gilet for Woman i giletter for man....... |
Podejrzewam, że różnią się one po prostu kolorem i estetyką Golą zapewne tak samo.
Jeśli miałbym coś polecić to byłaby to maszynka jednoczęściowa Gilette albo Wilkinson z 3 ostrzami (koszt: 4-5 zł/sztuka) - zdecydowanie najlepsze. No i oczywiście kup sobie swoją własną maszynkę, nie używaj cudzej | |
| |
 |
chlopak_dojrzewa Dołączył: 05 Cze 2006 Posty: 20 | Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 |
|
| | ale golic sie na sucho czy kupic pianke.... jhak lepiej?? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Malebolgia Wiek: 38 Dołączył: 24 Lut 2007 Posty: 4 | Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 |
|
| radzę z pianką. nie będzie tylu podrażnień na skórze po goleniu oraz cały proces szybciej przebiega | |
| |
 |
| |